Tuesday, December 8, 2009

Jom Heboh & My Spy

Ahad hr tu pg2 lg cik adiey dh call bgtau yg parents dia suruh aku teman diaorg gie Jom Heboh kat Bukit Jalil.. cik adiey xdpt ikut sbb dia de keje ckit.. aku pun ok je lah..

Kitaorg gie 7 org semuanya.. bakal mak mertua, bakal ayah mertua, 3 org adk cik adiey & akk ipar cik adiey.. mmg happening la sbb lama gak kitaorg xkuar ramai2..

dr kiri, adk bongsu cik adiey, adk cik adiey no5, me & future mother in law.. (keciknya aku kat tgh2 tu kan)

Sampai Bukit Jalil dlm 11 pg.. cuaca sgt la panas ye.. mmg ramai sgt org kat situ.. lps dh hbs ronda2 kat booth, dlm pkl 2 kitaorg gerak balik..



Tetiba ayah cik adiey ajak gie Mid Valley sbb dia nak tgk wayang.. sampai Mid Valley pkl 2 lebih.. trs gie beli tiket wayang.. memandangkan cik adiey xde, so aku lah byr tiket wayang.. huhu..

Memandangkan ayh dia layan citer melayu je, beli la tiket wayang citer My Spy.. wayang start pkl 3.30ptg..


Time tgk citer ni, aku 2 kali tertidur ye.. jalan citer agak bosan ckit, mula2 & penghujung citer je ok ckit..


Pic x byk ambik sbb time kat Jom Heboh ramai sgt org & tmbh cuaca panas so aku dok pegang je tgn mak cik adiey sambil tgn sebelah lg pegang payung.. kat Mid Valley ni pun sempat bergmbr jap je sbb muka masing2 kepenatan.. huhu..

yg pakai tudung biru tu akk ipar cik adiey, boy tu adk cik adiey no6

adk bongsu cik adiey.. tgh ambik SPM.. gud luck dik com..

4 comments:

  1. wahh...N pnh g skali jekk jom heboh lps spm dlu...

    ReplyDelete
  2. N, jom heboh ni mmg meriah tp sbb cuaca panas so xsempat la nak raound kat semua booth..

    ReplyDelete
  3. maary, sesekali kena gak spent time dgn future in law.. hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...