Wednesday, December 30, 2009

Miss Chubby Berangan Jadi Kurus

Misi menurunkan berat badan masih diteruskan.. even baru turun ckit kg aku ni, tp aku akn tetap berusaha.. xnak mengalah!! tgk muka aku yg sungguh chubby ni.. malu!!


Sekarang ni aku suka minum
-
-
-
-
-


BLISS low fat yogurt drink from Nestle.. 2 botol 1 hr.. yogurt drink ni utk membantu mengekalkan persekitaraan usus yg baik.. minum yogurt drink ni mmg best since ada mcm2 flavour.. yg plg aku suka tropical & mixed fruits flavour.. beshhhhhhh!!

Sekarang ni gak aku rajin makan
-
-
-
-
-


Jacob's Sunlife Breakfast Biscuits from Kraft.. 1 hr 6kpg.. biscuits ni mmg sedappppp.. plus, kurang rasa lapar tau! mmg x rasa tergoda bila tgk nasi sbb dh rasa kenyang.. biscuits ni blh bg tenaga kat bdn kita.. so blh la cergas sepanjang hari..

Aku skrg dh kurangkan mknan yg berlemak & bergoreng.. mkn mlm pun dh x ambik.. just bykkan mkn buah2an, minum air masak & susu rendah lemak..

Even xnmpk perubahan pd bntk bdn, tp skrg aku rasa semakin sihat tau! badan pun rasa ringan ckit..

Bukannya aku nak kurus sgt.. just nak turunkan berat badan ni je.. utk kesihatan aku gak.. senaman pun dh start rajin nak buat.. kalau x, mmg pemalas sgt aku ni.. huhu..

2 comments:

  1. utk nampak lebey anggun di hari tunang dan kawen..hehehe..

    ReplyDelete
  2. aku bukan nak anggun mcm model, cukuplah utk anggun di mata aku.. hehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...