Friday, December 4, 2009

Convo

Memandangkan aku create blog ni after aku convo, so aku xde peluang nak tulis entry ttg convo aku.. tapi hr ni aku rasa nak gak story ttg convo aku even dh sebulan lebih berlalu.. mmg agak dh basi la story nie, tp aku nak gak publish.. hehe..

Lepas 2 thn berhempas pulas study, akhirnya 16/10/2009 bersamaan hr Jumaat aku dh berjaya memiliki segulung ijazah..syukur Alhamdulillah..

Perasaan time tu mmg tersgt happy.. just sedih skit sbb just abah, mak & cik adiey je dtg sbb semua kakak2 aku xdpt cuti time tu.. anak2 sedara sekolah lak tu.. kalau convo sbtu or ahad maybe diaorg leh dtg.. tp xpelah, semua dh wish congrats awal2 lg..


Time convo tu masih musim selsema H1N1, so semua kena pakai mask ye.. sgt x sukeeee.. rimas, panas!! tapi lps jumpa semua kwn2 time diploma & degree, perasaan x sukeeee tu jd sukeeeee..

Kalau dulu time convo diploma, aku dpt 2 flowers from mak & cik adiey tp kali nie dpt from cik adiey jer sbb aku dh pesan kat mak aku xyah beli flowers.. just suruh mak sponser gambar studio jer..

Keluar jer dr dewan, cik adiey dh de depan dewan & tunggu dgn big flowers!!! sukeeeeeeeee.. mmg sgt happy tgk flowers tu sbb cantekkkkkkkkk sgt.. siap ada bear comel kat tgh2 flowers tu..


Then, lps tu trs gie cr studio gmbr.. gie kat studio gmbr milik my fren coz dia dh janji nak bg discount.. hehe.. sbb ramai org kat studio gmbr tu, aku curi2 masa utk gie bergambar dgn all my frenz..

Time ni cian cik adiey sbb dia terpaksa jd jurugambar kitaorg semua.. sorry ye syg.. time ni mmg meriah sbb semua dok bz bergambar.. kenangan terindah yg mmg sepatutnya dikongsi & disimpan sbgai kenangan...




Ni lah hasil gmbr yg aku ambik kat studio gmbr tu.. mcm bergmbr kat umh.. hehe.. awal2 abah dh frame gmbr ni kat umh, semua kata pipi aku makin tembam.. hehe..


4 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...