Monday, December 7, 2009

SaLe!! ShoPPinG!!

Hujung minggu lps, mmg full dgn xtvt.. penat tp happy.. hr Sabtu, mcm biasa dr pg sampai ptg aku akn borak2 dgn cik adiey ttg segala aktiviti yg dh dibuat sepanjang minggu tu.. kira weekly report & gossip la.. hehe

Mcm yg semua tau, skrg ni kan tgh YES.. so, petang sbtu tu, cik adiey ajak gie Jusco Cheras Selatan.. kitaorg nak cr ckit brg utk hantaran tunang.. dia lebih excited dr aku.. hehe..

Sampai Jusco, mkn dulu.. supaya x penat nk cr barang2 nnti.. hr tu mkn kat pizza je..

mcmne nk kurus kalau cik adiey asyik belanja pizza jer?

Lps mkn, trs cr set wallet & belt utk cik adiey.. lama btl cik adiey pilih.. memilih gak cik adiey tau! belt & wallet yg melambak kat umh tu pun x hbs pakai tp masih memilih2 nk cr utk hantaran..




syg, lama btl baby tunggu syg pilih tau.. penat!

Last2 dh dekat setgh jam pilih, dpt la apa yg dia berkenan.. beli jenama Alain Delon.. 10% discount.. black colour..


Then, my turn.. aku makin rambang mata sbb kat Jusco tu wat sale giler2 utk handbag.. sgt teruja!! meriah!! sbb byk pilihan, aku xtau nak pilih yg mana..


aku teruja tgk sale sana sini.. sukeeeeeeeee

Last2 suruh cik adiey jer yg pilihkan.. beli jenama Valentino & Sembonia.. Valentino tu 20% discount, black colour.. Sembonia 15% discount, black colour..



luv this Sembonia handbag

Valentino handbag.. classic..

Last sekali beli towel utk aku & cik adiey.. yg dh siap tls Selamat Bertunang mmg ada tp jenis towel yg nipis & colour semua x berapa cantik.. so ambik jenis towel yg tebal.. tp nnti hntr kat kedai sulam utk tulis Selamat Bertunang kat towel tu..



Memang terserlah sale sana-sini kan? mmg beshhhhhhhh.. so setakat ni tu jelah yg kitaorg beli.. sbb kebanyakkan hantaran my sis will sponsor.. tu lah untungnya jd adk bongsu ni kan? hehe..

Opsss, cik adiey de beli "SOMETHING" be4 kitaorg balik.. next entry aku akn bgtau apa yg "SOMETHING" tu ye..

4 comments:

  1. sakan sopim yunk..kini tbukti..lelaki juga cerewet..rite?

    ReplyDelete
  2. xde lah sakan mana N.. beli ckit2 jer..

    yup, lelaki skrg dh mula pandai memilih..

    ReplyDelete
  3. sonoknye da g suping utk tunang..nak itot..!hehehe

    ReplyDelete
  4. nape x bgtau nak itottt..??

    tunggu utk shopping hantran kahwin la pulak nnti.. hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...