Tuesday, December 29, 2009

Awas! Bahaya!

Salam semua.. seminggu aku x update blog ni.. ntah la.. lps je balik kg hr tu, aku mcm xde mood sgt.. patutnya makin happy sbb hari bahagia bakal menjelang.. aku sendiri x pasti.. hope perasaan ni sekejap je sbb aku x larat la nak xde mood jer..

Last week balik kg.. mcm2 aku uruskan dgn wedding planner.. first sekali gie survey set bilik tidur.. Alhamdulillah, dh de yg berkenan di hati.. yg penting price is below our budget.. thanks for my wedding planner sbb mmg byk membantu utk save our budget..

Sempat jugak gie butik andaman utk confirmkan semua ttg colour mini pelamin, vail & mahkota.. alang2 dh sampai situ, aku byr habis terus sbb xnak pegang cash kat tangan lama2.. takut duit tu ke tempat lain lak..

Memandangkan kebanyakan hantaran aku akn digubah sendiri oleh wedding planner so aku decided ajak dia gie beli barang utk kelengkapan hiasan hantaran.. dh beli everything utk hiasan hantaran dr aku untuk cik adiey & dr cik adiey utk aku.. again, semuanya below budget sbb wedding planner mmg pandai tawar menawar..

Door gift utk tetamu pun dh dpt cr.. just x cr lg door gift utk pihak cik adiey.. hope dpt cr dlm masa terdekat ni.. setakat ni semua progress berjalan lancar & within our budget.. nape aku pentingkan soal budget sbb aku & cik adiey fikirkan jugak kehidupan lepas berkahwin nnti..



Hati aku kadang2 terdetik nape byk sgt changes yg berlaku.. mula2 changed tarikh.. tp ni sbb persetujuan both parents.. then we all changed theme colour for hantaran.. mula2 dr cik adiey black & silver but then changed it to white & red.. hope semua changes ni membawa kebaikan.. think positive!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. xpe yunk..changes tuk kbaikan....x saba nk tgk ur day nti..

    ReplyDelete
  2. hope semuanya berjalan lancar..

    xsabar eh? ala, bukan gempak mana pun yunk.. majlis biasa2 jer..

    ReplyDelete
  3. kdg2 kite perlukan perubahan yg utk jd lebey bek..btul2 positif2..

    ReplyDelete
  4. tq marry utk kata2 semangat tu.. really appreciate it..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ