Monday, December 21, 2009

Santau Movie

Smlm aku & cik adiey keluar gie Jusco Cheras Selatan.. niat utama just utk lunch kat sana sbb aku kata nak mkn chicken chop.. cik adiey on jer..

Lps lunch rasa mcm xnak terus balik umh.. so aku ajak cik adiey tgk wayang.. kali nie aku belanja cik adiey sbb bulan ni asyik duit cik adiey jer yg keluar.. hehe..

Memandangkan xnk tggu lama, aku beli jer tiket movie SANTAU sbb movie start 2.50ptg.. even citer ni dh lama kuar, tp kitaorg xtgk lg.. hehe..


Penuh gak cinema.. maybe sbb hr ahad kot.. chinese pun ramai yg layan movie ni.. jalan citer menarik gak.. drpd 5 bintang, aku bg 4 bintang la.. xrugi la aku belanja cik adiey tgk movie ni.. huhu..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. N, weekend ni u keluar la yunk.. best gak citer ni.. de pengajaran yg bgus..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ