Wednesday, December 9, 2009

Kolesi Jam Tangan

Sebenarnya tujuan aku tulis entry just nak share dgn korang koleksi jam tangan yang aku & cik adiey ada buat masa ni.. entry ni BUKAN utk menunjuk k.. just nak share & bertukar pandangan..

Jam tangan yg aku pakai skrg ni adalah hadiah dr cik adiey sempena Birthday aku yg ke 23 pd Ogos hr tu.. happy giler aku time dpt jam ni..

Inilah jam yg cik adiey hadiahkan tu.. Titus brand.. white colour, 5 years warranty.. kat tepi jam tu de pearl yg mana sgt shining bila kena cahaya lampu or matahari.. setakat ni mmg selesa & puas hati pakai jam ni..



Now, kita tgk jam cik adiey lak.. jam tangan yg cik adiey pakai ni adalah hadiah dr aku sempena Birthday cik adiey yg ke 26 pd Januari 2009.. beli jam ni seminggu be4 birthday cik adiey..

Inilah jam yg aku hadiahkan tu.. Delvina brand.. black colour, 5 years warranty.. setakat ni cik adiey x de lak komen yg x best ttg jam ni..



Cik adiey ada gak pakai lg 1 jam tangan.. jam tangan ni cik adiey beli be4 raya hr tu.. aku yg hasut cik adiey beli jam ni sbb aku suke.. hehe

Inilah jam yg cik adiey beli tu.. Casio brand, 5 years warranty.. aku mmg suka tgk cik adiey pakai jam ni..


Sesetengah org berpendapat buat apa lah beli jam mahal2.. bukannya jam mahal tu de 25 jam, still gak 24 jam.. huhu..

Itu aku x nafikan lah.. tp kadang2 kita nak jugak merasa beli barang yg de jenama ni utk kepuasan diri sendiri.. asalkan kita rasa mampu & x menyusahkan org lain, kira ok lah kan..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. N nyerr jam pon titus...tp da lamer nyerrr...ritu bli jam pon tuk hntrb..so..kne tggu 6bln ag br dpt pkai..

    ReplyDelete
  2. xpelah yunk.. nnti bulan 6 trs pakai jam baru tu k.. mesti best.. kenangan hantaran la katakan..

    ReplyDelete
  3. pe salahnya beli jam branded..
    lau mampu, no halll..
    paling penting, berbaloi beli jam yg mmg kualitinya terjamin..=)

    ReplyDelete
  4. yup kak nik.. asalkan kita puas hati kan?

    mcmne leh terjah blog zana ni? hehe..apapun, tq ye sudi terjah & bg comment...

    ReplyDelete
  5. iye...betul3x!!

    cmne leh terjah?? aiseyyy, zana yg promote blog kt fb, suda lupa kaa???

    ReplyDelete
  6. lupa lah kak nik.. hehe..

    kita dh jd follower kak nik.. turn kak nik lak jd follower zana.. huhu

    ReplyDelete
  7. xde salah pakai berjenama..yg penting kte selesa..cantik pn cntik..

    ReplyDelete
  8. yup marry.. asalkan kita puas hati..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ