Monday, December 7, 2009

Perut Buncit?

Perut buncit?? aku tau, semua org x kira perempuan atau lelaki msti x suka if perut diaorg buncit kan? sapelah yg suka ye x?

Before tu, perut buncit yg aku maksudkan ni bukan yg mengandung tu ye.. kalau mengandung, perempuan tu akn bertmbh sweetttttttt.. bertambah seri je muka ibu2 mengandung ni tau..

Perut buncit ni leh jd kat sesiapa je xkira perempuan atau lelaki.. kdg2 org tu kurus but perut dia buncit gak..

Kalau lelaki, selalunya lps kahwin ada yg perut akn mula buncit sbb hati senang de isteri yg jaga mkn minum.. bg girls pulak xnak perut buncit sbb susah nak pakai baju kebaya (pengalaman diri sendiri).. hehehe..

Mcm yg aku bgtau sebelum ni, cik adiey de beli "SOMETHING" kan.. "SOMETHING" tu sebenarnya adalah OSIM product.. cik adiey beli OSIM uKimono.. alat ni membantu utk mengurangkan perut buncit & membantu proses memecahkan lemak..

aku mula bayangkan badan aku mcm model dlm banner tu.. hehe
Nmpak sgt cik adiey makin perasan yg tubuh badan bakal tunangnya ini semakin montel ye.. hehe.. mula2 just try2 je, yelah dh promoter tu suruh try, kitaorg try la.. last2 nmpk mcm best je, so cik adiey kata nak beli.. aku ok je, sbb bukan duit aku.. hehehe..

OSIM uKimono ni leh guna utk 3 bhgia bdn iaitu perut, pinggul & peha.. mcm biasalah, 3 bhgia ni kan senang btl utk lemak hidup subur.. hehe..


Cik adiey pilih wrna merah sbb nmpk btl2 mcm Kimono.. hehe.. hrga xde discount tp dpt 5% Jusco Voucher..


cik adiey tgh cuba uKimono.. syg, perut syg buncit ke? huhu

Lps kitaorg confirm nak beli OSIM uKimono ni, promoter tu kata nak ambik gmbr sbgai bukti pembelian.. dh mcm model OSIM lak aku ye.. (tp aku tau yg aku x sesuai sbb aku chubby!!)



budak perasan nak kurus!! dush!! dush!!

Sementara promoter tu uruskan warranty & byrn, dia bg aku & cik adiey try mcm2 alat kesihatan OSIM.. ada yg utk kepala, utk kaki, utk mata, utk bdn & mcm2 lg2 lah..

Time nak blk tu, promoter tu bg free diary.. sbb dia kata, aku customer yg sporting.. hehe..


suka tgk senyuman tu..

Tapi, apapun xleh la harapkan OSIM uKimono ni je.. aku still kena jaga pemakanan & buat senaman sbb aku makin terasa yg badan ni makin chubby.. even skrg baru trn 3kg, tp aku akn trskan usaha utk trnkan berat bdn ni.. chaiyok2 zana!!

5 comments:

  1. ira : meh dtg dtg putrajaya, kita try sama2.. tp u x sesuai sbb u dh mmg kurus.. huhu

    N : yunk, u dh mmg kurus.. tp kalau nk try, meh la..

    ReplyDelete
  2. zana..watla 1 dulang hantaran osim nieh..ha..uniq..hehehhe

    ReplyDelete
  3. marry, segan aku.. confirm semua kata pengantin gemuk, patutlah bg osim.. hahha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...