Wednesday, December 2, 2009

Change Date?

Masa tgh tulis entry ni, kepala agak serabut ckit.. mana xnya, smlm dpt cal from my family & cik adiey's parents.. diaorg kata nak change date tunang.. nak awalkan seminggu la pulak..

Mula2 semua dh ok dgn tarikh 20/02/2010 tue.. nmpak mcm xde mslh jer.. aku pun dh confirmkan dgn andaman & jurugambar.. alih2 dua2 parents nak change date..

Diaorg nak buat majlis pd 14/02/2010 la pulak.. Alasan yg diberikan sbb time tu cuti Chinese New Year.. yg lg best sbb tu tarikh hari kekasih.. la, diaorg lak yg lebih excited nak buat majlis pd hari kekasih..



Semalam gak aku dh call andam utk change date tu.. dia xde mslh sbb date tu still free.. tp bila msg jurugambar, jurugambar lak xleh on that date sbb dh de yg booking.. waaaaaaa, sedihhhhh...

So, dgn sepantas kilat aku trs cr jurugambar lain.. nasib baik dpt ye.. guna khidmat SuriaPic, org N9.. so agak senang gak la deal dgn jurugmbr nie.. harga yg diberikan sama as jurugambar sblm ni, just dia tmbh free outdoor session.. untung ckit la..

So, nmpaknya persiapan kena cepat ckit since majlis akan diawalkan seminggu.. hope lps ni semuanya berjalan lancar..

Tp aku masih xwat byk persiapan sbb keadaan xbape mengizinkan.. cik adiey terlalu bz dgn keje, sampaikan sbtu pun kena kerja.. aku lak penat nak berulang-alik blk ke N9 stp mggu.. tp xbape risau sbb wedding planner ada.. hehehe..

So, hari kekasih thn depan akn lebih bermakna sbb aku akn meraikan hari tu dgn semua insan2 yg aku syg..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. wahh....valentine's day tuuu...sweet2....counting da days yunk..

    ReplyDelete
  2. sweet gak kan? mula2 xmau tarikh ni sbb nnti semua kata pilih valentine day mcm org barat jer..

    tp both family dh nak tarikh ni, so zana on jer..

    ReplyDelete
  3. mcm my sister zana, kawen 14 feb thn lepas. ;) tapi kakak june nikah malam 13 feb lah. reception tu yg 14feb. hehe

    ReplyDelete
  4. june : both parents yg nak tarikh tu.. hehe

    marry : tq dear..

    ReplyDelete
  5. k.zana..
    da tukar tarikh ea??hehe..
    ira da follow blog k.zana gak..:)

    ReplyDelete
  6. both parents nak tkr tarikh la dear.. akk ikutkan je..

    tq follow blog akk.. segan ni.. akk baru je buat blog.. huhu

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ