Tuesday, April 5, 2011

Bad News For Me!!

Sejak awal pagi semalam rasa x sedap hati.. rasa macam akan dapat berita yg kurang menggembirakan..

Petang semalam sebelum balik office bukak e-mail macam biasa.. terkesima!!! terkejut!!! terperanjat!!!


Sekali lagi akan PJJ dengan encik suami.. yg bertambah parahnya, PJJ selama 8 hari!!! adoi!!!!

Baru balik dari kursus, sekali dapat e-mail bagitau aku terpaksa pergi berkursus lagi.. tapi yg lebih parahnya, kursus selama 8 hari di Allson Klana Hotel, Putra Nilai..


Memang boleh buat jiwa sengsara la kot.. dengan kesihatan yg baru nak pulih.. dengan keje tertangguh yg masih banyak belum settle.. rasa stress serta merta..


Walaupun aku dah jangka yg aku akan pergi kursus ni, tapi aku jangkakan kursus ni akan dibuat kat sekitar Putrajaya jer sebab dah kata kerajaan nak kurangkan kos pegawai berkursus di luar kawasan pejabat kan.. so bila jangkaan aku meleset, terus rasa nak jerit kuat2.. huhuhu.. sungguh poyo ini budak!!!


Kursus akan bermula Ahad ni sehinggalah Ahad depan.. sengsara betul jiwa raga aku ni.. otak terus ingat tentang encik suami.. demi tanggungjawab keje, tanggungjawab sebagai isteri terpaksa dikorban sementara..


Kalau PJJ 3 hari pun aku dah terasa sesangat, ini kan pulak PJJ selama 8 hari.. ntah boleh tido lena ke x.. huhuhu.. sambil taip enty sambil bayangkan keadaan diri di sana.. terus rasa nak nangis.. emo terlebih betul budak zana ni tau!!!


Next week kalau banyak entry over jiwang atau sedih jangan salahkan aku yer.. hope korang faham la yer.. hihihihi

p/s: travel bag untuk kursus last week pun x sempat simpan dalam stor lagi, seolah2 tau yg akan pergi berkursus lagi minggu ni.. huhuhuhu..

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

17 comments:

  1. Jgn lupe bw baju hasben yg blm basuh utk buat "kawan" tido mlm2 sepjg berkursus nnt.. hehe

    ReplyDelete
  2. ciannye asyik nak kene g kursus je..sedey owh..

    ReplyDelete
  3. nak pegi lagi? adeh...8 hari? adeh...

    ReplyDelete
  4. huhu cian zana..takpe bersusah susah dulu bersenang senang kemudian.. huhuhu...sabar ye Zana ^_^

    ReplyDelete
  5. selamat berkursus..bunga xpernah g kursus tahun ni..haha..bila la dorang nak panggil bunga p kursus..

    ReplyDelete
  6. lor kursus lagi..
    tak sempat nak relaks2..

    ReplyDelete
  7. dear kursus induksi ker??...u ppuu yer??..hehehe...kalo tak kiter dah g sesamer saya pon dipgl jugak tapi dah pergi soo terlepas lerrr..hehehe..;p

    ReplyDelete
  8. siannyer die..
    x leh tolak ker course tu??

    ReplyDelete
  9. zana,

    sian nya cik abg awak..bnyk hari kena tgl tp k.nik sure dia mesti paham pny keje istri dia yg tercinta ni..

    makin berjauhan, makin kuat kasih syg :)

    ReplyDelete
  10. hehe rindunyee 8 hari kan. suh cik suami cuti seminggu ikut zana ;p


    ok xlogik. sila abaikan comment dd ;p

    ReplyDelete
  11. dkt je kan ngan putrajaya...kalau windu..leh mnta cik abg dtg....xpon cilok2 balik tdo kat umah..pgi2 sok suh cik abg anta kat tmpat kusus....bisa di atur sume tu zana...

    ReplyDelete
  12. adeh...siannnya zana...kidnap en somi masuk lam bag lah ;)

    ReplyDelete
  13. dugaan tu..sabar ye..insyaallah buat penguat kasih sayang..
    -affeen-
    http://affeen.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ