Tuesday, April 12, 2011

Kursus-Day 3

Masuk hari ketiga berkursus..bangun pagi still rasa kurang sihat..tapi terpaksa kuatkan semangat..ada lagi 6 hari utk dilalui..

Encik suami pun sekarang tengah xberapa sihat..bila berjauhan,memang risau bila pasangan kita x sihat kan?

Selama 2 hari ni xsempat lagi nak study utk exam sabtu ni..harap2 lulus la exam tu nanti..maklumlah dah lama xjawab2 exam ni..takut lupa nak buat esei macamne..hihihi..

P/S: xsempat nak blogwalking lagi..sorry sgt2 yer..
Published with Blogger-droid v1.6.6

1 comment:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...