Thursday, April 21, 2011

Kempen Senyum Selalu oleh PM


Pagi tadi ada perhimpunan khas bersama Perdana Menteri.. sampai kat dewan dapat sesuatu dari urusetia.. sangat comel!!!

Kempen Senyum Selalu akan berlangsung selama 2 bulan kat MOF.. so lepas ni siapa nak marah pun kena marah dengan senyuman.. macamne rupa marah dengan senyuman??

Lepas je PM lancarkan kempen ni, semua orang asyik nak senyum.. terasa meriah pulak MOF ni.. good campaign!!!

Habis jer perhimpunan, boss aku buat mesyuarat Bahagian la pulak.. masa ni lah jantung aku dah berdegup kencang sebab x sempat nak prepare sangat untuk pembentangan mesyuarat tu.. mula jer mesyuarat, nama aku dulu yg disebut2.. masa ni pasrah jer la nak tadah telinga untuk kena marah dengan boss..

Tapi memandangkan pagi tadi dah ada kempen Senyum Selalu, so mood boss hari ni ok & x marah2 sangat.. setakat marah2 comel jer.. marah dalam senyuman.. kelakar jugak sebab setiap kali dia nak marah, semua cakap "senyum Datuk".. wah, beruntunglah kitaorang semua sebab ada kempen ni.. kalau x, gerenti pagi tadi semua dah kena serang dengan boss.. hihihi


Thanks PM sebab lancarkan kempen ni.. sangat bermakna untuk semua.. lepas ni semua kena SENYUM SELALU!!!

P/S: senyum selalu guys!!!

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

36 comments:

  1. waaaaaaa...senyum seijndah suria...dalam kehidupan...ehehhe...senyum taw.kalu eka masuk kelas sambil senyum simpul mestu budak pelik je

    ReplyDelete
  2. yeke? oo..ptt la dtk xbape nk naik hantu sgt, marah pun still leh melawak2 lg..

    kalau x td, mmg dh lama kena sekor2..hihihi...

    btw, mmg bagus sgt2 kempen ni..sy sokong sepenuhnya!!

    ReplyDelete
  3. tu la..hbby pun ade cakap akan ade kempen senyum ni..tu yg koir die pun nyanyi lagu senyum ...hehehe..

    ReplyDelete
  4. huhuhu...klu zana prasan gambar nor ade dlm montaj tp ttp mulut la...xtau nape dieorg pilih gambar tue...hihihi...kak irni pn ade tau dlm video tu td...rugi xpakai tdng biru tue...

    ReplyDelete
  5. i pun trun perhimpunan jgk..xjumpe pun..'senyum selalu' ok!hehe

    ReplyDelete
  6. ehhh..dkt je la kite ni..rugi x turun assembly td bleh kte roger² jumpe di sane..hehehehe...

    ReplyDelete
  7. Zaa,zana bhgian undg2..zaa bhgian mana pulak..

    ReplyDelete
  8. Situ mas hidayu, jom senyum sokmo!!

    ReplyDelete
  9. Mary,tau xpe..klau suka senyum memang akn nmpk muda..so jom senyum!!

    ReplyDelete
  10. Eka,senyum yg indh blh buat org lain pun bhgia kan..hihi..kalau eka senyum so semua students akan happy jer nak belajar..

    ReplyDelete
  11. K.nik,zana.dr ptg smlm dh rsau utk meeting hr ni sbb takut datuk marah..bila ada kempen ni,rasa bersyukur sgt..hihihi..klau x td semua dh kena tembak..huhu

    ReplyDelete
  12. Yana,kelakar bila kump koir nyanyi "senyum,xperlu kata apa2".. Y psti kempen ni mmg best!!

    ReplyDelete
  13. Zaza,zana xdpt sbb ddk tepi sekali..bhgian yg ddk tgh untung la..hihi..

    ReplyDelete
  14. Nor,zana xperasan sgt sbb rabun..hahaha..wah,glamour la nor kan..hihi..

    ReplyDelete
  15. Dakcik,dh ramai sgt sbb tu xjmpa..hihi..

    ReplyDelete
  16. Ameh,keje MOF gak ke? Lps ni blh calling2 la yer..

    ReplyDelete
  17. N,senyum sokmo mmg harusssss..baru hdp gmbra je..

    ReplyDelete
  18. hehe,ika x g pun...erk kantoi la plak hihi

    ReplyDelete
  19. undang2...ya Allah..zana paling tepi dekat koir kan? bhgn zaa kat sebelah zana je tau! nape tak terjumpa puuunnnn!!!!

    ReplyDelete
  20. bagus kempem neh...

    komfom senyum sokmo...;-)

    ReplyDelete
  21. kite x turun..
    x dapat tau..
    zna bahagian mana??

    ReplyDelete
  22. heheheh warga MOF sila senyum selalu okey...heheheheh

    ReplyDelete
  23. zaa, hihihi.. maybe x perasan kot.. next time boleh jumpa2 ni..

    ReplyDelete
  24. honeybunny, mmg bagus.. zana makin suka senyum.. hihihi

    ReplyDelete
  25. axie, zana dari BUU.. nape axie x turun.. kalau turun mesti best..

    ReplyDelete
  26. fara_farez, warga MOF mmg akan senyum selalu..

    ReplyDelete
  27. senyum tu kan awek muda..patut la zana comei n cntik...;-)

    ReplyDelete
  28. honeybunny, kalau rajin senyum mmg awet muda.. hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ