Tuesday, April 26, 2011

ChiCKeN ChoP Di KFC


Masa tengah blogwalking, terjumpa iklan ni..





Nampak mengujakan + menyelerakan..

Tak pasti bila chicken chop ni mula ada kat KFC.. ke baru promo jer?? last pergi KFC 3 minggu lepas.. masa tu xnampak pulak promo chicken chop ni.. kat tv pun macam x perasan jer.. ke aku sorang yg ketinggalan ni?? huhuhu..

Ada sesiapa pernah cuba?? Aku ni memang suka chicken chop.. so bila nampak iklan ni memang menarik minat sesangat.. dah mula terbayang-bayang ni.. hihihi..


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

24 comments:

  1. memang baru ada..tapi tak der la baru sangat. takpe dik , kita geng, belum pegi makan lagi...hehehe

    ReplyDelete
  2. yey... dah cuba!!! nak cuba pizza yang 50% tu plak..

    ReplyDelete
  3. Baru je kuar..BE pun lum mkn lagi.. Nmpk cedap kan..? Hehe

    ReplyDelete
  4. akak penah makan..thumbs up untuk KFC.tp x la sehebat yang kat luar..ni kira simple je la..

    ReplyDelete
  5. cedap dan menggegarkan prasaanku ini~~

    ReplyDelete
  6. smlm pi alamanda & try spagheti yg ade meatball tu..lupa aa nama btul dia...x sdap pon...sdap agi spagethi yg masak sdiri...tp yg carbonara tu sdap...

    zana ni mmg tau..wat akak teringat2 kat chicken chop kfc lak

    ReplyDelete
  7. nak try tp blom berkesempatan lagi...

    ReplyDelete
  8. kancilbiru, samalah kita ye kak.. xpe, nnti kita try k..

    ReplyDelete
  9. faiz, nampak sedap tp rasa x tau lg.. huhu

    ReplyDelete
  10. NM02, dh cuba eh? sedap x? zana jugak yg ketinggalan ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  11. BE, mmg nampak sedap kan.. nanti kita cuba la kan..

    ReplyDelete
  12. asmaddy, dah try ye? pantas sungguh.. bagus!

    ReplyDelete
  13. yuyu, wah dah makan eh?? mengidam ke? hihihi..

    ReplyDelete
  14. bila ku kata cinta, mmg boleh menggegarkan jiwa bila nampak chicken chop tu.. huhu

    ReplyDelete
  15. intan morsalin, akk mmg rajin mencuba kan.. bagus!!!

    ReplyDelete
  16. zaza, weekend nanti try.. hihihi

    ReplyDelete
  17. kawan ofis kata sedap tp kena buh sos banyak2 sikit..baru sedap..klu x, membazir je duit..hehe

    ReplyDelete
  18. wowwww...nak cuba la kak...2 ari lepas mkn MCD tak tahu plak KFC ada promo ni..lau tak makan kfc..

    ReplyDelete
  19. ade nampak menu ni kat KFC last week. tapi x order punn.. hehe!

    ReplyDelete
  20. izyansyazwani, owh mcm tu la pulak?/ kena letak sos eh..

    ReplyDelete
  21. cik azizah, jom cuba sama2.. hihi

    ReplyDelete
  22. nyomel, next time boleh order.. hihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ