Thursday, April 7, 2011

Internet Dah OK!!!!

Alhamdulillah.. waktu rehat tadi cuba bukak internet.. sejak internet problem ni, setiap jam aku check samada internet dah ok ke belum.. huhuhu.. setiap jam jugak la aku tension.. sebabnya internet still x ok.. x suka perasaan tension tu..

So lepas ni boleh la blogwalking!! Ahad ni dah kursus so x janji dapat blogwalking sepenuhnya.. online guna hp jer sepanjang kursus.. hope ada masa terluang untuk terjah blog korang waktu kursus nanti..

Rasa dah banyak ketinggalan cerita korang.. kena baca laju2 la nanti.. hihihi.. hope sempat balas kunjungan korang semua.. rindu nak komen2... rindu nak senyum2 baca entry korang.. rindu semuanya!!


Keep blogging guys!!

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. selamat berblogwalking kak zana :)

    ReplyDelete
  2. mujur jugak hp canggih boleh on9, klu pki hp cap ayam langsung trputus dgn hbgn luar..ekekek

    ReplyDelete
  3. amboi amboi amboi...teruih apdet bila intenet dah ok no...

    ReplyDelete
  4. tenet skg mmg lembap..selalu hang..

    ReplyDelete
  5. hye....salam perkenalan....10s singgah kt my blog n drop komen =)....jom kite blogwalking lg .... hehe

    ReplyDelete
  6. patut lar sonyap jo..hihi..memang sakit hati kan kalau internet prob...:) welcom back babe..:)

    ReplyDelete
  7. internet kalau x de mmg cam org gila kan? hahaha..

    ReplyDelete
  8. eh,internet kt tempat ika ok je hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ