Wednesday, April 20, 2011

Encik Suami & Blog

Hari ni aku ada kursus dari pagi sampai petang dekat office.. so segala kerja tertunggak selama aku berkursus masih belum dapat aku buat.. semalam balik lewat sebab ada audit.. banyak gak komen2, so kena siapkan diri untuk "diserang" oleh big boss.. hihihi

Petang semalam encik suami bagitau yg dia bukak blog aku.. sejak bila ntah dia rajin baca blog ni.. masa mula2 aku buat blog ni, dia xtau pun.. lepas tu kalau aku terangkan tentang blog pun dia x ambik kisah.. tapi sejak aku ajak dia gie kenduri kahwin sorang blogger ni, barulah dia faham erti sebenar kehidupan blogger.. hihihi.. sekarang ni dia pulak yg suruh aku citer apa yg terjadi kat dalam blog.. wah, semakin bijak encik suami!!


31 comments:

  1. dulu pun hubby x amek kisah org ade blog..(dulu ade fotopages)..
    tp sekarang die dah pandai bace blog org..die x kisah as long x cite pasal hal umah tangga..
    die pun dah ade blog sendiri tp slalu org yg update n3..hehehe..

    ReplyDelete
  2. wahhh..sporting ur hubby..=)

    ReplyDelete
  3. tunang su tau su buat blog ni..tp lepas kawen kena mintak izin dpt teruskan atau tidak..su minat fotografy tu yg blog santai cam tu

    ReplyDelete
  4. WAH..bagus ni. boleh suh en adiey wat blog. hehe

    ReplyDelete
  5. pasni takleh dah ngumpat suami hang kat blog kan? sbb dia baca. heheheheehehehehe

    ReplyDelete
  6. since BE tunang sampai la BE kawin hubby akn baca blog sblm alik dari keje.. katanya hilang stress leh wat dia ketawa..Hehe

    ReplyDelete
  7. same la dgn hubby kite..memule dia x tau pastu skang ni dia plak eksyen gi sembang dgn member² dia psal benda² ni..hehehe..tpi selalunye ape yg ameh tulis seme citer kt dia... =P

    ReplyDelete
  8. zana:ext brp?hehehe...t'pakse gune blog sbb tgk kt website tkt slh org sbb xtau name sbnr...

    ReplyDelete
  9. salam kenal. singgah tinggal jejak. jom serang balas... *__*

    ReplyDelete
  10. wah!! syiok kan bile suami same2 saport untuk jadi blogger cewahh hahahaha

    ReplyDelete
  11. wah2.....so sweet....ambil berat lak suami akak yer..hehe

    ReplyDelete
  12. suami akak stakat ni x heran agi nga blog..bla akak bgtau ade blog...dia wat dek jer...sabo jelah

    ReplyDelete
  13. suami akak mmg hari2 wajib bukak blog akak...dan dia pun rajin BW tau!! klazzz!! ekekekek...

    ReplyDelete
  14. Mama dhia, psl hal rmh tgga mmg kena pandai simpan..wah,husband ada blog? Lagi advance..keep it up!

    ReplyDelete
  15. Dakcik, husband zana ok je asalkn pandai jaga batas dlm tls entry..y mana xpatut citer,xyah la kita citer kan..

    ReplyDelete
  16. Zaza,mmg bagusssss..saling memahami minat psgn..

    ReplyDelete
  17. Sue,insyaAllah husband sue izinkn kot..y pntg tau batas utk update citer..

    ReplyDelete
  18. Cik mary,en.adiey suka baca tp xsuka menulis ni..hihi..fb pun dia xde..huhuhu..

    ReplyDelete
  19. Faiz,aku xprnh gosip ttg husband aku la..hihi..

    ReplyDelete
  20. BE,bgus la mcmtu..hlg stress so blk umh suami akn happy jer..so BE kena rajin update la..nnti husband gerenti xstress lg..

    ReplyDelete
  21. Ameh,tu y trbaik..apa kita tls msti bgtau encik suami kan..

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  23. Nor,ext zana 3577..keep in touch..

    ReplyDelete
  24. NM02,thanks sudi singgah n drop comment kat blog zana..zana dh serang blk blog NM02..hihi..

    ReplyDelete
  25. Mappiau, betul tu!! Mmg best klau dpt sokongan suamu kan..

    ReplyDelete
  26. Honeybunny, u pun sweet dear..

    ReplyDelete
  27. Intan morsalin,xpe..y pntg akk tetap trs blogging k..zana tetap baca blog akk..

    ReplyDelete
  28. Wahida, best la akk kan..sama2 BW!! Sporting sgt..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...