Tuesday, April 19, 2011

Kembali bersiaran!!

Assalamualaikum & selamat pagi semua...

Hari ni rutin aku kembali seperti biasa setelah 8 hari berkursus.. bangun pagi untuk ke tempat keje bersama suami, bergurau senda di pagi hari bersama encik suami, pergi kerja bersama encik suami.. perasaan yg indah!! semalam aku ambik cuti rehat.. apply cuti supaya hari ni aku lebih bersedia nak bekerja (wah, ayat pekerja cemerlang di situ) hihihi..

Lepas encik suami pergi keje semalam, aku sambung tido.. hihihi.. balas dendam sebab masa kursus asyik tido lambat jer kan.. x senonoh punya perangai.. hihihi.. bangun tido dah plan nak basuh baju masa gi kursus hari tu.. sekali tengok kat bakul baju, dah ada orang baik hati tolong basuhkan & sidaikan baju2 tu.. wah, terima kasih encik suami!!!!

So semalam kemas rumah cikit2.. sebab xberselerak pun.. cuma buang2 habuk jer la.. lepas tu layan tv sampai petang.. petang baru keluar ke Alamanda untuk beli sesuatu..

Pagi ni sampai office dengan perasaan ceria & bersemangat!! walaupun pagi tadi ada berita yg agak menyedihkan but aku kena kuatkan semangat la kan.. mungkin ada hikmah disebalik semua tu..

InsyaAllah aku akan kembali blogwalking hari ni.. maaf kalau dah lama x singgah & drop comment kat blog korang.. hope aku ada kesempatan untuk blogwalking dengan tenang hari ni walaupun ada banyak keje menanti.. hihihi

p/s: mula belajar untuk lebih tenang..

19 comments:

  1. yeh! sudah kembali! mee too..pg ni berita tak best tp belum putus asa...hehehehe

    ReplyDelete
  2. dah macam stesen radio la plak hak3x...kembali bersiaran ;p

    ReplyDelete
  3. about u komen... no problem la...hehehe keep save

    ReplyDelete
  4. Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  5. selamat kembali bekerja ! =)

    p/s : sabar eh..

    ReplyDelete
  6. dah selamat berkursus... turn saya plak.. bulan depan... huhuhu...kat hutan plak tu!!!!

    ReplyDelete
  7. Samalah kita belajar untuk jadi tenang sebab selalu kelam kabut entah hape2:)

    ReplyDelete
  8. Errina,jgn mudah putus asa..ada hikmah disebalik semua ni..kita doa sama2 k..

    ReplyDelete
  9. Errina,jgn mudah putus asa..ada hikmah disebalik semua ni..kita doa sama2 k..

    ReplyDelete
  10. Ika, adieyza.fm kembali bersiaran..huhu

    ReplyDelete
  11. Faiz,tq sgt..really appreciate it!!

    ReplyDelete
  12. Zuwairi,ok..zana dh terjah ur blog..

    ReplyDelete
  13. Dakcik,thanks for ur support..

    ReplyDelete
  14. Dwaty,kat hutan? Aduh,seksa jugak tu..

    ReplyDelete
  15. Ayda,jom sama2 kita berubah utk lbh tenang.

    ReplyDelete
  16. Zoey zah yah, sama2 kita bz demi tggjwb..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...