Saturday, April 16, 2011

Wish me luck!!

Hari ni aku ada exam untuk sah dalam jawatan..exam mula petang & disambung sampai malam..

Bila dah keje ni,mood nak study memang kurang sesangat..bukak buku sejam lebih je..lepas tu mata mula layu..

Kalau dulu sanggup stay up untuk study tapi sekarang xde maknanya..huhu..malam tadi habis class pukul 10.30,lepas tu konon semangat nak study..tapi pukul 12.45 dah tido..apakah??

Hope aku lulus la exam hari ni..malam ni still xblh tido awal sangat sebab nak prepare untuk presentation esok..hope semuanya berjalan lancar..

Doakan aku berjaya lulus dalam exam hari ni yer!!!

P/S:xsabar nak balik esok!!!!!!
Published with Blogger-droid v1.6.6
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

3 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ