Wednesday, April 6, 2011

Internet Problem

Internet kat office problem.. macam tau2 jer keje melambak nak kena buat before pergi kursus.. minggu ni terlalu bz sampai breakfast & lunch selalu x sempat.. petang balik kerja baru teringat nak makan.. tapi bila nak makan, selera asyik xde..

Malam susah nak tido sebab asyik fikir keje.. bertambah tanggungjawab bermakna bertambah beban kat kepala ni kan.. bila makan x tentu masa, tido pun x lena, maka kesihatan agak sedikit terganggu..

Semoga diberikan kekuatan untuk mengharungi minggu ni dan minggu depan..

Doakan agar aku dapat selesaikan semua keje before pergi kursus & doakan jugak kesihatan aku yer sebab kebelakangan ni aku terlalu kerap rasa kurang sihat..

Keep blogging guys!!

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. zana...hehehe ada orang pernah kata kat kita...time kat rumah tak payah la pikir keje..time kite rest k..hehe melainkan if keje tu keje tu urgent..terpaksalah kan...huhu anyway somoga tabah yerk...fighting \(*_~)/

    ReplyDelete
  2. hmmm samalah dengan saya nih hah. problem dah berminggu. slow lembap macam siput..

    ReplyDelete
  3. sama2 la... sejak menjak ni internet prob betul la...

    ReplyDelete
  4. alahai...mmg bosan kalau tenet buat hal..

    sis jaga diri yer...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ