Thursday, April 7, 2011

Rindu Blogwalking!!

Rindunya nak blogwalking!!! rindunya nak balas komen2 kat blog ni!!

Rindu giler...

Internet still problem.. tapi Alhamdulillah banyak keje yang dapat diselesaikan dalam tempoh 4 hari tanpa internet di office.. ni pun update pinjam pc staff.. sebab x semua pc yg ada internet problem.. pelik2.. beribu pc kat Kementerian ni, nape pc aku yg kena?? adoi!!!!!

Nak online guna hp pun dapat kejap2 jer.. sebab bz.. kat rumah memang jarang nak online..

So aku nak mintak maaf banyak2 sebab x sempat blogwalking kat blog korang.. memang rindu nak baca blog korang semua!! terasa diri ni jauh dari korang.. hati sentiasa teringat kat blog korang..

Miss u guys!!! keep blogging ok!!

5 comments:

  1. mesti dah gatal tgn kan nak kumen2 org~~

    ReplyDelete
  2. hai kak zana :)
    lamanya miza tak singgah sini.
    rinduuuu :)

    ReplyDelete
  3. ooo..kat department ain pon ade internet prob gak...hu3

    ReplyDelete
  4. slalu pun mmg zana je rjin komen2 nie..hehehe..suh la org cpt2 bekkn tenet tuuu..~

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...