Thursday, April 28, 2011

PC RoSaK!!

Hari ni pc aku masuk rosak.. sedih!!! so xsempat nak update entry baru.. update entry ni pun guna pc orang sebelah.. so x boleh la nak update panjang2 & blogwalking lama2.. sorry guys sebab x sempat jenguk blog korang..

p/s: mood sedih!!


20 comments:

  1. huhu... memanglah tak suka. huhu tunggulah balik rumah update

    ReplyDelete
  2. siannyer die..
    cepat suh ganti..
    nak pc baru kate kat dieorg..

    *mati kutu la kalo kat opis x leh nak ade pc sendirik..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. itu makno eh dio suruh ekau berehat la dulu tuh hikhikhik

    takpo jangan marah2 yo nanti eden blanjo makan nasi ayam gomeh kek dopan upwell tu yoooo akekekeke :P

    ReplyDelete
  4. susahkan kalau Pc opis rosak...mau segala kerja tergendala..

    ReplyDelete
  5. nnt dh ok, meh jenguk blog kita pulak ye..hikss ;)

    ReplyDelete
  6. alololo....xmo sedih2 k..

    senyum... xperlu kata apa2...
    senyum... xperlu kata apa2...
    senyum... xperlu kata apa2...
    senyummmmmmm....bape kali mo senyum daaa...

    ReplyDelete
  7. huhu . tumpang simpati . sabo je la ye ~ hehe .

    ReplyDelete
  8. faiz, beli baru kena mintak kelulusan yg sgt leceh.. xnak la.. nak pc aku jugak..

    ReplyDelete
  9. etiey, zana jarang update kat rumah sbb on9 kat rumah guna hp jer.. laptop n broadband bagi dekat kakak.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. mizz sue, xdelah sampai dapat pc baru kot.. diaorang mesti repair jer tu..

    ReplyDelete
  11. mama dhia, mmg dah nak mati kutu.. kerja banyak bertangguh.. huhuhu

    ReplyDelete
  12. ika, meh pc ika.. ika x yah pakai pc, bg jer kat akk.. boleh?? hahahaha

    ReplyDelete
  13. mapppiau, jangan macam tu kak.. den banyak laie kojo x siap.. kang den yg kono marah.. den x suko kono marah ni..

    ReplyDelete
  14. bila ku kata cinta, tau xpe.. mmg dahbanyak sgt tertangguh ni..

    ReplyDelete
  15. yan, insyaAllah.. thanks sudi jenguk blog zana..

    ReplyDelete
  16. hayatunfadzila, dah senyum ni.. walaupun hati x tenang sebab keje x siap lagi.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. qlah, tumpang pinjam pc boleh?? hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...