Wednesday, April 27, 2011

MeNanTi 200 FoLLoWeRs

Dulu pernah buat entry Menanti 100 followers.. so rasanya x salah kalau nak buat entry menanti 200 followers kan..

Blog picisan macam aku ni bila followers bertambah memang rasa happy la kan.. kalau blog yg sememangnya dah popular & followers cecah ribu2 tu lain la kan.. aku buat blog ni pun sekadar suka2.. nak tambah kawan, share info & tempat untuk meluahkan perasan.. nak update entry baru pun ikut mood aku.. kadang2 sehari 2 entry, kadang2 sehari 1 entry, kadang2 seminggu 1 entry.. huhuhu..

Apa yg pasti aku hargai semua yg sudi follow blog aku ni.. kalau yg x follow tapi baca blog ni pun aku tetap hargai.. yg sajer2 bukak blog aku untuk cari kesalahan aku pun aku tetap hargai.. hahahaha..

InsyaAllah kalau ada rezeki & kesempatan sekali lagi aku akan bagi sesuatu untuk follower yg ke 200 nanti.. hadiahnya mungkin lain dari hadiah yg pernah Nadia dapat masa Nadia jadi follower blog ni yg ke 100.. mungkin bagi orang lain x semahal mana but yg penting aku ikhlas..

Jom sama2 kita tunggu siapakah gerangan follower tu yer..


26 comments:

  1. bestnyer zana...nk target 200 followers...

    D dpt 20 followers within 2 months pon dah kira bagus

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah..akan tibe jua...sabar...

    ReplyDelete
  3. lagi 8 orang jer tinggal pagi nie...good luck

    ReplyDelete
  4. jom join....http://qaseh-ziera.blogspot.com/2011/04/gugu-gaga-2nd-ga.html

    ReplyDelete
  5. gud luck...skit je lagi.. chaiyok2!!..hehe

    ReplyDelete
  6. ok, dh x dpt..yan follower yg ke 193..hukhuk :(

    ReplyDelete
  7. huhu nakjdlah follower ke 200. hehe

    ReplyDelete
  8. Zira da tlg tmbh 1 angka untuk menanti 200 followers. ;)

    ReplyDelete
  9. salam, saya ke follower ke 200 tu hehe

    ReplyDelete
  10. bila ku kata cinta, baru 200 dear.. org lain ada yg beribu.. hihihi..

    ReplyDelete
  11. zaza, sabar tu kan separuh dari iman.. x gitu mama iman? hihihi

    ReplyDelete
  12. wahida, thank u so much kak..

    ReplyDelete
  13. yan, xpelah dear.. yg penting ttp follow kan.. tq dear..

    ReplyDelete
  14. faiz, tq so much.. ko sentiasa comment kat entry aku.. really appreciate it..

    ReplyDelete
  15. zira, tq so much.. keep blogging dear..

    ReplyDelete
  16. liya, tq so much!!! suka!!!!!!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...