Monday, April 4, 2011

MC & BZ

Assalamualaikum & selamat pagi untuk semua.. semoga hari ni lebih ceria dari biasa..

Rindu sangat kat blog ni.. lama x update & blogwalking.. bukan saja x nak update cuma keadaan x mengizinkan..

Jumaat hari tu aku MC.. balik dari kursus kesihatan x berapa nak ok.. tapi tetap semangat nak gie keje sebab Jumaat tu banyak aktiviti penting yang perlu penglibatan aku.. tapi apakan daya.. pagi Jumaat tu semakin x sihat.. so nak x nak, terpaksa MC..

Weekend lebih banyak masa dihabiskan di rumah.. dengan kesihatan yang belum berapa baik & mood berjalan yg kurang..

Hari ni aku cadang nak update la awal2 pagi.. tapi sampai2 jer tengok banyak keje yg menanti.. so terpaksalah tangguhkan dulu niat untuk update & blogwalking.. just sempat buat short entry ni jer..

Thanks pada yg sudi tinggalkan komen kat blog ni.. insyaAllah aku akan balas kunjungan korang nanti k.. keep blogging guys!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

18 comments:

  1. selamat bekerja zana.. nanti da siap keje update la blog ye ^^ ~

    ReplyDelete
  2. dear, sekarang u dah sihat ke belum? bykkan rehat tau...

    ReplyDelete
  3. smoga zana cpt smbuh...tp kan..walau bz camana pon..msti nak jengah gak fb n blog kann..aduyaiiii...

    ReplyDelete
  4. rehatkan dir..bunga sentiasa nantkkan entri baru...ehhe..

    ReplyDelete
  5. apple cute, thanks dear.. insyaAllah zana akan update k..

    ReplyDelete
  6. wahida, sihat cikit dah.. thanks dear..

    ReplyDelete
  7. intan morsalin, thanks dear.. jengah blog tu harus.. hihihi..

    ReplyDelete
  8. bunga, thanks dear.. really appreciate it!!

    ReplyDelete
  9. mizz sue, thank u so much dear..

    ReplyDelete
  10. faiz farish, thanks yer sbb ambik berat..

    ReplyDelete
  11. akak pun bz dan x smpt bw..tp hr ni rajin dtg tgk adik akak..hihi..
    dh sihat ke?

    ReplyDelete
  12. hari isnin mmg hari yg bz kan haha..

    ReplyDelete
  13. nuruljannah, belum berapa sihat.. thanks yer sudi jengah n drop comment kat blog zana..

    ReplyDelete
  14. zoey zau yah, betul tu.. monday blues..

    ReplyDelete
  15. moga cepat sihat..semangat oke..hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ