Thursday, January 20, 2011

aDieyZa BirthDaY GiVe aWaY!!

*STICKY POST.. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY.. TQ..*


Istimewa utk bloggers.. Give Away (GA) utk dimenangi!!!

GA ni dibuat sempena bakal meraikan birthday My LoVeLy HusBanD, eNCik aDieY pada 20 JaNuaRi ni..

Since ni kali pertama eNCiK aDieY sambut birthday sebagai suami, so aku nak kongsi kegembiraan ni dengan semua blogger..


Lagipun aku baru aktif balik dalam dunia blog ni. rasanya ni lah masa yg sesuai untuk aku tambah rakan blogger..


Syarat2 GA ni sgt mudah..

1) follow blog ni..

2) create 1 entry tentang GA ni bertajuk aDieyZa BirthDaY GiVe aWaY!!

Dalam entry tu bagitau hadiah apa yg korang akan bagi kat pasangan (suami/isteri/tunang/gf/bf) masa pertama kali celebrate birthday pasangan & bagitau sekali reason kenapa korang nak bagi hadiah tu..

Kalau boleh, hadiah yg korang cadang nak bagi kat pasangan tu biarlah yg menarik (maybe yg orang lain x pernah terfikir nak bagi kat pasangan).. reason tu x kisah la panjang or pendek..

3) Letakkan banner GA ni kat entry dan sidebar korang & link kat entry ni..


4) Tinggalkan link entry GA korang kat ruangan komen entry ni yer..

Pemenang dipilih melalui jawapan yg paling menarik dan reason yang paling kreatif oleh eNCiK aDieY sendiri pada 20 Januari 2011..

Hadiah?? pemenang akan menerima salah 1 daripada 3 brooch dari Avon seperti gambar kat bawah ni..


Pemenang boleh pilih sendiri brooch mana yg berkenan di hati..

Tarikh tutup GA ni adalah pada 20 Januari 2011.. pemenang akn diumumkan pada 26 Januari 2011..

Selamat mencuba!!!

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

58 comments:

  1. My birthday 19 january...heee...

    ReplyDelete
  2. salam. miza join

    id follower: miza yusof
    link: http://haycontest.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. zainur, awal sehari eh.. jom join GA zana..

    ReplyDelete
  4. join
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  5. kak zana miza dah follow dah blog akak. cuba akak check balik. miza guna gambar simbol MY warna merah tu.

    ReplyDelete
  6. mekacih jemput,,shera join

    http://kontestaje.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  7. dear, i join contest nih.. =)

    http://myz-miza.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  8. miza, thanks dear sbb sudi join GA ni.. yup, u dah follow dear..

    ReplyDelete
  9. nana, thanks dear sbb sudi join GA ni..

    ReplyDelete
  10. shera haifa , thanks sebab sudi join GA ni..

    H.M.I, thanks sebab sudi join GA zana ni yer..

    ReplyDelete
  11. Salam zana...makasih jemput k.atie.dah join & follow gak..jemput ziarah yer..TQ

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  12. wahhh zana wat giveaway laaaa ;)

    ReplyDelete
  13. k.atie, thanks sbb sudi join GA zana ni yer..

    ReplyDelete
  14. saya join...

    http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    bace tul2 tau!

    yang wane merah tu jawapan saya...

    ReplyDelete
  15. izzatul iman, thank u so much sebab sudi join GA ni.. keep in touch ok..

    ReplyDelete
  16. Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    TQ

    ReplyDelete
  17. cute mum, thanks sebab sudi join GA zana..

    ReplyDelete
  18. salam

    tq invite, tapi tak tahulah betul ke tak..huhu

    http://contestdiblog.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  19. sissyira, thanks dear sebab sudi join contest ni.. syarat semuanya cukup.. gud luck dear..

    ReplyDelete
  20. ni borang penyertaan dr k.nik =)

    http://niknuar.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    selamat memilih pemenang!

    ReplyDelete
  21. SALAM ADIEYZA!!!! hehehehe...

    CIK TIKAH DAH JOIN GA INI DAN ADA HADIAH UNTUK SUAMI DAN ADIEYZA DALAM ENTRY GA INI.

    HAVE A LOOK K =)

    http://gaandcontest.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. kak nik, thanks sudi join GA zana.. kita tunggu keputusannya nanti yer..

    ReplyDelete
  23. cik tikah, thanks sebab sudi join GA zana..

    thanks jugak sbb ada hadiah special utk encik adiey.. really appreciate it..

    semua syarat dh cukup.. tunggu keputusannya nnti..

    ReplyDelete
  24. slm...wa join
    http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  25. Salam.. MJ join ya..

    ID : Myra Jay

    Link : http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  26. The Giveaway Stuff, thanks dear sebab sudi join GA ni.. gud luck!!

    ReplyDelete
  27. MJ, thank u so much sbb sudi join GA zana ni..

    ReplyDelete
  28. as salam...
    saya dah join.. tapi ade masalah internet sket bila nak apload pics kat side bar.. 'BROWSER' box tak appear kat sana.. dah banyak kali saya try.. harap lepas ni tak de problem lagi.. kalau tak dapat apload juga hari ni.. saya akan linkkan and letak banner kat sidebar esok pagi ye.. :)

    ReplyDelete
  29. okey.... akhirnya usaha saya shutdown pc menjadi.. :)

    http://jassnani.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    saya join!

    ReplyDelete
  30. cik bambam join ea... :p

    http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  31. SALAM
    LISA DAH JOIN!

    ID;LISSA

    LINK ENTRY:

    http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    TQ

    ReplyDelete
  32. salam...

    sy join...


    http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  33. Mrs. Asida baru join..

    http://ilovecontestblog.com/2011/01/13/adieyza-birthday-give-away/

    TQ

    ReplyDelete
  34. jassnani, thanks dear sbb sudi join GA zana ni.. gud luck..

    ReplyDelete
  35. thanks cik bambam sbb sudi join GA akk.. gud luck yer..

    ReplyDelete
  36. thanks lisa sbb sudi join GA zana.. gud luck!!

    ReplyDelete
  37. cik zai penang, thanks sbb sudi join GA zana.. gud luck..

    ReplyDelete
  38. mrs asida, thanks sebab sudi join GA zana.. gud luck yer..

    ReplyDelete
  39. salam

    me join yer

    http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  40. salam..amor join..

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    tq

    ReplyDelete
  41. mama zharfan, thanks dear sbb sudi join GA zana..

    ReplyDelete
  42. dyahaha, thanks dear sbb sudi join GA zana..

    ReplyDelete
  43. Name : Vaithis

    i dah join dan follow u. follow me also ye....

    http://vaithis-vaithis.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    ReplyDelete
  44. vaithis, thanks sbb sudi join GA zana..

    ReplyDelete
  45. salam sis..ifa join yaa

    id follower: tiefazatie

    link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    tq!

    ReplyDelete
  46. salam sis..ifa join yaa..

    id follower: tiefazatie

    link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    tq!

    ReplyDelete
  47. lupa lak sis..
    banner ada kt sidebar..
    die gerak2..so kne tgu ek..
    kalu die tersekat sis kne refresh je page ifa tue nt..
    tq!

    ReplyDelete
  48. tiefazatie, thanks sbb sudi join GA akk..

    ReplyDelete
  49. Salam..saya join..entri autopublish jam 10.13 malam nanti..

    id : cikpuanhady

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-giveaway.html

    kalau link tak valid gitau ek..thanks..

    Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

    Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

    ReplyDelete
  50. wish happy besday 2 ur hubby yer >_<

    ReplyDelete
  51. cikpuanhady, nnti zana check k.. since u buat auto publish, so zana xde peluang nak tgk lagi..

    eb ezrin2, lum tutup lg dear.. esk last day.. tq for the wishes yer..

    ReplyDelete
  52. Salam

    Saya join yer

    http://jomjoincontest.blogspot.com/2011/01/adieyza-birthday-give-away.html

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  53. cikpuanhady, link utk GA tu x dapat nak bukak la.. boleh check dulu then inform zana k..

    ReplyDelete
  54. em's family, thanks sbb sudi join GA zana..

    ReplyDelete
  55. kak zana, miza pilih brooch nombor 3. kaler pink yang ada bunga tu :)
    hehehe

    terima kasih kak :)

    ReplyDelete
  56. miza, ok my dear.. plz e-mail alamat kat akk ok..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ