Monday, March 21, 2011

Rumah Baru aDieyZa

Perasan x rumah baru aku??

Siapa yg perasan tu, dah tentu2 korang rajin masuk rumah aku ni kan.. ni yg buat aku makin sayang kat korang semua..

Ada sebab kenapa aku tukar rumah baru ni.. sebab utama adalah kerana ada seseorang yg baik hati telah menghadiahkan header yg cantik kepada aku!!!!

Haruslah melompat keriangan!!


Since ada header baru, so aku buat keputusan nak tukar la layout blog ni.. tapi x habis touch up lagi la.. maklumlah belum ada masa yg betul2 terluang.. so buat masa ni aku sempat buat mana nak yg mampu jer dulu.. tapi kira ok lah kot..



Cantik x header baru tu??? hadiah dari teman blogger,
Nadia.. Nadia ni jugak la yg hadiahkan watermark untuk aku.. wah, beruntungnya aku!!!

Nadia, xterkata happynya zana bila dapat semua ni.. thanks sangat2 dear.. zana terlalu hargainya..


First time ok ada header sendiri.. x kisah la orang nak kata ketinggalan ke apa.. janji sekarang aku ada header sendiri.. terasa semangat nak update blog selalu.. tu yg hari ni 3 entry terus keluar.. wah, semangat sangat kan..


Nanti ada masa nak touch up lagi blog ni.. bagi kemas cikit.. maklumlah, semangat blogging makin kuat kan.. so guys, keep blogging ok!!!


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

26 comments:

  1. same2 kite bersemangat ye..??

    hehe..anyway dear..kite still baru dm dunie mem'blog' ni..

    thanks for ur comments..

    ReplyDelete
  2. uikkksss.. cantek umah... :) i like too.. :D

    pssttt.. last ari tu apdet.. lepas tu terus tenet down balik.. hari ni try conect2 balik.. and menjadi.. harap2 lepas ni tak de lagi masalah kat tenet ni.. cam nak sewel je tak leh access ke blog.. :(

    ReplyDelete
  3. wahhhh dah boleh pn...nadia mtk maaf zana sbb nadia memang xsempat nk showkan pd zana utk change layout...sorry ya dear

    ReplyDelete
  4. bestnyer dapat header baru...simple & nice

    ReplyDelete
  5. perasan je ngeh2....tp ingt td rumah betul2 rupenye hehehe

    ReplyDelete
  6. hehehe header ngan theme blog sangat ngam!!, sejuk jer mate nih hihihi :))

    ReplyDelete
  7. ya....eka perasan...semangat eka dah beralih pada zana pulak.patut la eka dah hilang semangat arini ;)

    ReplyDelete
  8. perasan..rumah baru kaler pink ha ha..cute

    ReplyDelete
  9. wahh terharu sangat ada teman blogger yang buatkan ^^

    cantekk

    ReplyDelete
  10. bila ku kata cinta, chaiyok2 dear.. keep blogging!!

    ReplyDelete
  11. jassnani, cantik eh? thanks yer.. jemput singgah selalu..

    ReplyDelete
  12. nadia, zana cuba jer.. x tau pulak menjadi.. hihihi.. xpe la nadia, nadia dh tlg buat header & watermark pun dah cukup bermakna bg zana.. keep in touch dear..

    ReplyDelete
  13. shah-kayrul, nice kan.. thanks yer sudi singgah rumah zana selalu.. keep blogging..

    ReplyDelete
  14. ika, rumah betul2 tu x mampu lagi la dear.. hihihi.. insyaAllah kalau ada rezeki nanti boleh la beli rumah sendiri..

    perasan jer eh ika? rajin singgah blog akk eh? jemput singgah selalu yer..

    ReplyDelete
  15. hunny B, suka eh.. thanks dear.. keep blogging dear..

    ReplyDelete
  16. mappiau, sejuk eh? Alhamdulillah kalau semua kata header ni cantik.. zana lagilah suka..

    ReplyDelete
  17. intan morsalin, nnti intan try la cr orang yg pakai buat header yer.. zana pun x pandai, kalau zana pandai, dah lama zana buat sendiri.. hihihi

    ReplyDelete
  18. eka, perasan jugak eh? rajin skodeng blog zana la ni kan.. hihihi.. eka x mo xde mood k.. ceria2 selalu..

    ReplyDelete
  19. zoey zau yah, perasan jugak eh.. suka pink eh.. zana mixkan pink n red..

    ReplyDelete
  20. dd, memang terharu sangat.. x sangka ada yg baik hati sudi buatkan header utk zana.. cantik kan..

    ReplyDelete
  21. hi zana,

    bertuahnya ada org tolong buatkan header..cantik n kreatif.

    ReplyDelete
  22. kak nik, zana pun x sangka nadia tu sudi buatkan header utk zana..terharu.. cantik kan..

    ReplyDelete
  23. nica, thanks dear.. thanks jugak sbb sudi jadi my follower n drop comment.. appreciate it!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ