Tuesday, January 29, 2013

Demam Berterusan - Suspek Demam Denggi

Tuan blog demam dah masuk hari ke 6.. tadi baru buat ujian darah.. suspek demam denggi! 

Esok kena datang ambik darah sekali lagi.. if ujian darah masih sama macam hari ni, potensi kena tahan wad adalah sangat tinggi.. oh tidak!!!!!!! tak sanggup tido hospital!

Hari ni kena banyakkan minum air 100plus.. kena banyakkan minum air masak jugak.. ramai jugak yang suruh minum sup ketam.. dalam masa sehari ni berharap agar semuanya dipermudahkan Allah.. semoga Allah berikan kesihatan yang baik untuk diri aku & keluarga aku..

Xsempat nak update panjang.. x ada mood.. plus x ada semangat.. badan sakit2.. tekak sakit.. selsema teruk.. lenguh2 badan.. temperature kejap ok, kejap x ok.. 

Dugaan dan ujian daripada Allah.. aku redha... semoga diberi kesihatan yang baik lepas ni.. insyaAllah..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

18 comments:

  1. risaunya jika demam berpanjangan...
    moga cepat sembuh zana....

    ReplyDelete
  2. ala siannya zana.. semoga cepat sihat ye.banyakkan rehat kay..

    ReplyDelete
  3. semoga cepat2 sembuh..minum air bebanyak

    ReplyDelete
  4. Ohh...sabar ya...dan byk kan minum air..
    Hopefully bacaan platelet awak tak menjunam jatuh..
    Moga cepat sembuh

    ReplyDelete
  5. Alahai zana.. kenapalah sampai macam tu? Kakak doakan moga cepat sembuh.
    Ada petua kalau zana nak cuba - jambu batu muda yg warna merah blend dan jadikan minum (kata org tua-tua)

    ReplyDelete
  6. da 6 hari da kak..terok tu..semoga cepat sembuh ea kak..KUAT tau !

    ReplyDelete
  7. ala siannya zana... get well soon bebeh. balik bercuti demam la pulak nya

    ReplyDelete
  8. insyaallah kak..moga ade hikmah disebalik nih..akk kuat yer.. :) love you...

    ReplyDelete
  9. La x prsn yg uols x cihat
    Tgk kt IG ok jer ngeee
    Get well soon na
    IA x de apa2

    ReplyDelete
  10. aslkm..
    minum air bebanyak tau..semoga cepat sembuh..=)

    ReplyDelete
  11. semoga cepat sembuh... makan sup ketam.. insyaallah... hilang sakit² badan demam tu...

    ReplyDelete
  12. dear zana, semoga cepat sembuh ...kita doakan zana cepat2 sihat :)

    ReplyDelete
  13. arini dah ok ke...?? try la mkn sup ketam..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ