Wednesday, January 2, 2013

WordLess Wednesday - Gambar Pertama Di Tahun 2013


Gambar pertama di tahun 2013.. 

Update gambar ni dekat facebook semalam.. caption "azam tahun baru nak turunkan berat badan (rasanya setiap tahun ulang azam yg sama.. hahahaha).. tapi hari ni banyak makan.. baru hari pertama misi dah gagal.. apa kes??"

Banyak sebenarnya azam aku tahun 2013 ni.. berharap kalau x semuanya kesampaian, separuh tercapai pun dah bersyukur sangat2.. sebab kebanyakan azam tahun 2013 ni lebih tinggi daripada tahun2 sebelumnya.. hehehe..

Azam 2012 dan 2013 korang macam mana?? 



Salam sayang buat semua!!

With love, 
~aDieyZa~

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. selamat tahun baru 2013...x terfikir plak azam tahun 2013 nie...lebih kepada nak jumpa baby ketiga yang bakal lahir januari nie...

    ReplyDelete
  2. Ni mesti gmbr nak g berjalan smlm.. BE pun dh asyik carry forward azam utk kuruskan bdn ni..hehe dh 2 kali carry forward ke tahun baru.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. azam tahun baru semua nyer klu leh nak tercapai..lelagi menimbang cahaya mata sulung.. sentiasa menanti...:) semoga Allah beri rezeki itu pada nieyl dan akak jugak..Amin....
    itulah azam terbaru nieyl..selain dr itu semestinya nak jadi yg terbaik drpada yang terbaik...:)pada ibu bapa ,suami dan semua...:)

    ReplyDelete
  4. azam saya tahun ni? macam takde azam...cuma harap apa yg dirancangkan berjalan lancar...

    ReplyDelete
  5. Dalam gambar zana, ida nampak adiey jugak kat tepi tu.. hihihihih

    ReplyDelete
  6. Happy new year Zana! Azam tahun baru kita sama. Rasanya ai every year azam yg sama jek..hahaha :p

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ