Friday, January 18, 2013

Santai @ Putrajaya - Aktiviti Hujung Minggu Di Putrajaya

Ahad lepas aku & Encik Adiey sempat pergi Santai @ Putrajaya.. program ni baru start last week kalau tak silap sebab aku pun baru jer dapat SMS dari Perbandanan Putrajaya hari Jumaat lepas... so sementara benda baru ni, baiklah pergi kan.. nanti orang kampung tanya senang nak jawab.. hahaha..

Untuk info, Santai Putrajaya ni ada setiap minggu.. event hari Sabtu bermula pukul 8.30 malam dekat Presint 3.. yang ni ada konsert dan persembahan artis.. Sabtu tu kononnya nak pergi, tapi sebab ada gathering dengan member TTC (story will update later), so tak larat nak pergi.. balik dari gathering dah pukul 8 malam.. keluar dari pagi, malam baru balik rumah.. seronok!!

So jangan tanya aku malam tu ramai orang ke tak.. tapi dengar cerita tak ramai sebab ramai lagi yang tak tau pasal event ni.. maybe lepas masuk kat blog aku ni ramai la kot yang pergi.. hahahha.. gurau jer ok!! *ko budget macam ramai jer yang baca blog ko eh??


Event hari Ahad start pukul 4.30 petang sampai 7 malam dekat Presint 4 (berhadapan Jabatan Peguam Negara).. masa aku pergi tu, ada live performance daripada student LimKokWing.. lepas tu ada indi band mana ntah.. tak sure ada artis ke tak sebab aku sampai situ dah pukul 6 petang then lepak situ pun dalam setengah jam jer..

Tapi serius seronok kalau bawak kids datang kat situ.. sebab ada pool yang diaorang boleh berenang!! siap ada jualan jugak.. berderet layang-layang kat situ.. cantik & warna warni.. ada maskot cartoon Boboiboy lagi.. meriah! gerenti budak2 suka!! sebab aku yang dah besar ni pun suka, apatah lagi budak2 kan??


So, pada yang berada di sekitar Putrajaya, boleh la datang bersantai di hujung minggu dekat Putrajaya ni.. kalau ikut SMS Perbadana Putrajaya tu, setiap minggu ada event tu.. 


Tapi kalau korang datang x ada event tu, korang jangan salahkan aku pulak.. hihihi.. kalau x ada event tu, korang calling2 aku jer la.. kita jumpa.. mengeratkan hubungan gitu.. hihihi..

Cuba korang tengok gambar last ni.. mana 1 lagi boolat?? hahaha... 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. alahaiii seronoknya zana dgn hubby dia :)) saila xduduk putrajaya..so xberkesempatan nk habiskan hujung minggu kat sini..huhuhu..kuda tu,bestnyaaa! :D

    ReplyDelete
  2. comeiiiinya..zana,bila kite mau ketemu?mengeratkan silaturrahim..
    anis dkt je ngn putrajaya tu..anis kt banting..pnh dgr tak tmpt tu?

    ReplyDelete
  3. dapat jugak email dr jabatan pasal benda nie...tapi x berkesemapatan nak pegi..:)

    ReplyDelete
  4. Takkan pegang jea tali kuda tu,,naik ler..

    ReplyDelete
  5. heheh kat sinilah bertembung tapi tak sempat tegur..Sal pegi malam sabtu tu..mula2 tak ramai tapi oklah orang mula datang kul 9 mlm..tapi Sal tak tggu sampai abis, lewat bawak anak2 buah.. artis lambat sangat..

    ReplyDelete
  6. seronoknya pergi putrajaya sekarang....

    ReplyDelete
  7. comelnyer r pic last tu.. takat pegang je ke kuda? xnaik?

    oo, yg Eida join ye TTC tu.. :)

    ReplyDelete
  8. aritu js pun plan nk pegi tp tak terpegi...hihi

    ReplyDelete
  9. waaa....nak pergi lah nnt...
    cmne nory boleh taktaw ni...hihih

    ReplyDelete
  10. ZAnaaaaaaaaaaaa.. awak tak bolat lahhhh... Awak comel.. hehehehhee

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ