Monday, January 14, 2013

Minggu Penuh Bermakna


Selamat pagi semua!!

Semoga permulaan minggu ni membawa lebih banyak berita gembira untuk kita semua.. 

Minggu ni merupakan minggu yang teramat-amat aku tunggu.. hari Ahad nanti birthday Encik Adiey.. teruja nak sambut birthday dia sebab tahun ni dia dah masuk 3series..padahal x terfikir lagi soal hadiah, sambut kat mana, aktiviti apa.. semua masih belum ada keputusan.. *kadang2 macam sedih bila teringat suami dah masuk umur 30tahun tapi saya masih gagal menjadi ibu kepada anak beliau..sobsob...

Minggu ni jugak banyak perkara aku nak kena siapkan.. rasanya masa untuk "berehat" perlu dikurangkan.. kena tumpukan pada perkara yang dah mula menampakkan hasilnya.. 

Kena beri peluang untuk diri aku mencabar diri sendiri untuk lebih maju.. buat sesuatu dengan minat dan ditambah usaha yang cukup, pastinya membuahkan hasil yang lebih baik.. *berani mencabar diri untuk lebih berjaya merupakan antara salah 1 perkara yang nampak mudah tapi sukar dilaksanakan sebab ianya melibatkan diri kita sendiri..

Hari Isnin banyak benda nak kena siapkan.. so next entry hanya akan dipublish bila waktu betul-betul free.. take care guys!!

Salam sayang untuk semua!!

With love, 
~aDieyZa~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. zana..tamo la sedih okayh..insyaALLAH ade rezeki tu..falsya doakan zana dpt baby cpt2 okayh..amin3..*sgt memahami*

    ReplyDelete
  2. wah~yeke....besday asben nieyl lak isnin lagi satu 28hb...hehehe~

    ReplyDelete
  3. Wah..mesti pening nak pikir nak celebrate camne kan.hee.Semoga ikatan perkahwinan kekak dunia akhirat InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  4. wow.. mesti ada persiapan istemewa kan.. semoga semuanya berjalan dengan lancar ye.. :) selamat berbahagia selalu.. :)

    ReplyDelete
  5. semalam terserempak ngan zana kat dataran gemilang tapi tak sempat nak tegur sebab saya terkejut n konpius takut salah orang..hehehee

    ReplyDelete
  6. Sebelum terlupa..Happy coming Bday Bro..!

    ReplyDelete
  7. susah nk surprisekan hubby kan.. ritu beday hubby za, mmg hmpir kantoi. nasib semua ok.. gud luck dear..

    ReplyDelete
  8. mesti ada surprise utk encek adiey.. :)

    ReplyDelete
  9. mst gempak surprise kalo ni kan...huhu

    ReplyDelete
  10. oh eida.. jgn lah cakap camtu... eka pun tak lama lagi nak masuk 3 series dah.risau.. IN SHA ALLAH lambat atau cpt kita pasti naik PANGKAT

    ReplyDelete
  11. eh semalam bezday somi ke?sme tarikh bezday sy la...huhuhu

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ