Wednesday, January 23, 2013

WordLess Wednesday - Samsung Galaxy Note II


Mula-mula beli 1.. beli awal bulan hari tu.. since Note II tak ada warna pink, so beli warna putih.. tapi lepas beli, laju2 cari casing pink!! over budak sorang ni!!

 Lepas tu sedih pulak tengok bila ada orang tu asyik sebut pasal handphone kita..  jadinya, marilah kita berlaku adil dan saksama antara suami isteri.. menjelang beberapa hari sebelum birthday dia, kita beli 1 lagi Note II sebagai hadiah birthday dia yang ke 30.. 


Walaupun sebenarnya plan nak beli hadiah lain sebenarnya.. tapi xpelah.. kasi special sikit untuk birthday dia yg ke 30 tahun ni kan.. sajer beli grey untuk dia sebab x nak kasi sama dengan Pinky Note II kita.. hahahaha.. 
Syukur Alhamdulillah bila dia gembira.. Syukur Alhamdulillah di atas rezeki daripada Allah.. 

Nota cinta: terima kasih untuk semua yg wish birthday dan mendoakan yg terbaik untuk Encik Adiey.. hanya Allah yang mampu balas jasa baik korang semua..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. Ala.beday eka dah dekat ni zana.nak hp juga :-)

    ReplyDelete
  2. Bestnya ! teringin nak pakai samsung note II tapi poket tak berapa nak teringin. heheheheh

    ReplyDelete
  3. wah..lps ni senang la nak lukis2 kat tipon. hikhik :D

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnyer ! ni aim fadh nih nk beli..tp cik JM xbg..die kate nk kawen ke nak Note2..sobssss ! mst la nk kawen dulu...huuuuu haruuuu ;(

    ReplyDelete
  5. best la...semua orang ada note-note nih!!!

    ReplyDelete
  6. WAHHHH UNTONGLAHHH...
    nk jugakkkk...
    biler taun lah baru dapat...
    hehe

    ReplyDelete
  7. Adiey pinjam teponnnnnnnn.. hekhekhekk

    ReplyDelete
  8. vavavommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! :D

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ