Wednesday, January 23, 2013

Review Makan-Makan di Umai D'Lake Cafe Putrajaya

Kali ni nak review makan-makan di Umai D'Lake Cafe Putrajaya.. kedai makan yang sentiasa ramai pelanggan tak kira siang ataupun malam.. lokasi yang menarik.. harga yang berpatutan.. 




Menu: Bihun Kungfu & Cucur Udang
Lokasi: Umai D'Lake Cafe Putrajaya, Presint 2 Putrajaya

Komen: sedap..dari dulu rasanya tetap sama sedap.. cucur udang tu antara menu paling popular kat Umai tu.. cuma kena tahan tunggu lama sebab customer sentiasa ramai.. nak makan pun kena berdiri dulu sebab kerusi/meja x cukup untuk menampung jumlah pelanggan yang sentiasa ramai..


Review Adieyza : Umai D'Lake Cafe Putrajaya

Salam sayang untuk semua!!

With love, 
~aDieyZa~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. dah lama nk try makan kat sini, tapi tak tersampai2 lagi....sedappp ek makanan kt situ?

    ReplyDelete
  2. tpt akak buka puasa dulu. tp tak penah rasa cucur udang tu.. tingin jugak nak rasa. huhu

    ReplyDelete
  3. as slm zana,
    dah lama akak x menjengah sini..hajat di hati 2013 ni nak rajin update blog..hahah
    kiranya azam thn 2013 la ni..org lain azam hebat2.hihi
    leh citer detail x lokasi ni kat ner..ehe

    ReplyDelete
  4. alahaiii sedap plak nmpk bihun tu :)

    ReplyDelete
  5. js pun dh lama x singgah sini...mmg makanan dia sedap2...
    yg x tahan ramai org kan...huhu

    ReplyDelete
  6. ida tak pernah pegi pun..................... nnti kita pergi ye? ;)

    ReplyDelete
  7. sedapnya cucur udang tu nok...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ