Thursday, January 21, 2010

Bestnya Cuti!!!


Salam semua..

Rindunya kat blog ni.. lama dh x bukak blog.. kalau dh blog pun x bukak, entry baru lg lah xsempat update ye..

Memandangkan aku bercuti dr sabtu mggu lps sampai smlm, so mmg x sempat nak terjah blog ni.. cuti kali mmg dihabiskan utk masuk LoVeLyHoMe..

For info, aku dh start pndh masuk LoVeLyHoMe ahad hr tu.. sampai hr ni x siap kemas lg.. penat!! parents aku stay kat LoVeLyHoMe 3 mlm.. dan mlm tadi merupakan mlm pertama aku ddk LoVeLyHoMe sorang2.. (bosan + sunyi + takut... hehehe)

Tapi setakat ni semuanya berjalan lancar.. beli barang pun ikut keperluan.. sbb takut budget utk E-Day & Big Day lari la pulak kan.. hehehe

So, mood hr ni ala2 malas ckit.. (teruk btl zana ni!!).. balik dr bercuti mmg kerja byk yg tertangguh.. so kena slow2 buat.. yg pntg kena siapkan semua kerja be4 dateline.. chaiyok2 zana!!!!!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. yunk, a'ah dh masuk..

    nnti kalau gie putrajaya, leh la singgah ye..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ