Thursday, January 21, 2010

Adnan Sempit Memang Best!!

Semalam aku & cik adiey gie GSC Alamanda.. nak tgk movie yg mana respond utk citer ni sgt2 positive.. so, mmg sgt teruja nak tgk sbb semua kata citer ni mmg kelakar & fun habis..

So, smlm aku & cik adiey beli la tiket wayang citer "Adnan Sempit"..

Be4 beli tiket, sempat gak la posing kat motor "Adnan Sempit" tu..


Show pkl 12.30 tghr.. hari rabu hrga wayang mmg murah la kan.. time beli tiket tgk byk sit yg penuh.. ramai gak tgk citer ni, kira penuh la panggung utk citer ni.. padahal weekdays & time office hour tu.. kalau gie weekend & lps office hour, agaknya msti lg ramai org..

Citer ni best.. x rugi tgk citer ni.. jalan citer yg x membosankan, dialog ok, pelakon pun hayati watak dgn berkesan plus ada pengajaran yg baik dlm citer ni..

Aku sarankan kat sape2 x gie lg tgk citer ni, gie la tgk citer ni ye.. atleast kita sokong gak la filem tempatan.. lgpun, citer ni mmg best.. berbaloi-baloi..

"DI MANA ADA KEMAHUAN, DI SITU ADA HIGHWAY"

4 comments:

  1. aku bakal tgk esok heheh..busy gle xsempat nak tgk..tgk d making of die mmg bes hehe...

    ReplyDelete
  2. N, mmg patut gie tgk yunk.. x rugi tau!!

    citer dia mmg beshhhh..

    ReplyDelete
  3. syad, ko msti gie tgk.. then bgtau semua yg citer ni mmg best!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...