Thursday, January 21, 2010

HappY BirthDaY SaYanG!!!

Happy birthday to u
Happy Birthday to u
Happy birthday to sayang
Happy birthday to u..

Selamat hari lahir syg.. semoga panjang umur, murah rezeki & dilindungi Allah selalu.. on ur birthday ni, baby berdoa agar sayang sntsa ditemani kebahagiaan, kegembiraan & kejayaan yg berpanjangan..

20/01/2010 genaplah usia cik adiey 27thn.. (tp cik adiey kata dia 21thn.. sgt perasan itu org tua ye.. hahahaha)


Ramai yg wish birthday dia & mostly wish yg lbh kurang sama.. nak tau apa?

"smga pnjg umur & murah rezeki.. cepat ckit kahwin!!" "smga berbahagia selalu disamping zana.. ni last birthday sbgai seorg bujang sebelum bergelar suami" "happy birthday.. smga pnjg umur & kekal bhgia disamping zana"
(ni antara msg2 dr kwn2 cik adiey..)

"happy birthday.. smga panjang umur & murah rezeki.. jaga zana baik2.. mak cik doakan jodoh korang berpanjangan..
(ni wish dr mak aku.. dh mcm wish utk Big Day lak.. huhuhu)

So, smlm aku & cik adiey ambik cuti.. pg tu hantar mak & abah gie service kereta.. lps tu lunch sama2.. then hntr mak & abh balik..

Tghr tu ajak cik adiey gie Alamanda.. nak blnja dia tgk wayang.. kitaorg tgk citer "Adnan Sempit"..

Birthday cik adiey kali ni so simple.. aku just ajak dia tgk wayang, jalan2 & shopping ckit2.. sempat terjah kedai kek utk cik adiey.. mmg sedap kek ni.. yummy2!!!


Hadiah? hantaran E-Day 14/2 ni lah hadiahnya.. hihihihi.. xdelah.. aku hadiahkan dia baju.. sbb mmg rasa lain sgt2 kalau x bg hadiah birthday utk dia.. even hadiah baju jer, tp mmg nampak yg dia happy sbb kitaorg dpt luangkan masa bersama smlm..

Happy Birthday Sayang..!!

4 comments:

  1. happy birthday utk buah hati kamu heheh wish korg hepi2 slalu

    ReplyDelete
  2. syad, tq so much dear..

    thanks sbb doakan kebahagiaan kami..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...