Monday, January 25, 2010

Berat aDieyZa 203.8!!!


Beratnya adieyza!!!

Agaknya kalau masuk the biggest loser boleh kurus x eh??

Korang rasa kalau sedut lemak berkesan x?

London Weight Management tu boleh tlg kuruskan or turunkan berat ke eh?

Makan pil or ubat sapu bagi turun berat tu ada bad effect x eh?

Sebenarnya aku nak story kat korang ttg berat blog.. bukan berat badan..hehehe

Korang tau x berat blog korang??

Kalau korang nak tau, leh visit page IzzahFarhana..

Tadi check berat blog aku.. resultnya 203.87 kb & 7 seconds load time.. xberat sgt pun sbb aku kan baru jer buat blog ni.. lgpun aku x de lah letak widget2 bagai.. so cepat la kot kalau nak loading tu kan..

So, cuba korang try & baru korang tau samada ur readers kena tggu lama ke x utk load page korang..

Selamat Mencuba!!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. k.nik nye blog lg cpt...=)

    0.41 seconds, 158.44 KB

    maybe sbb xbnyk gmbr kot...

    ReplyDelete
  2. wow!! cepatnya!!

    maybe kot.. lps ni zana x yah tepek gmbr lg lah.. hehehe

    ReplyDelete
  3. nak try test jgak r...N nyerr 244.86kb...0.49 seconds...

    ReplyDelete
  4. eyriqazz, kena hntr blog ke london weight mgt kot.. hehe

    ReplyDelete
  5. N, maybe sbb banyak gmbr kot yunk..

    ReplyDelete
  6. yup cik epal..

    nnti leh la cik epal try ye..

    ReplyDelete
  7. mantap juga nie gan atas semua info nya ,,,,,,,,,,

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ