Friday, January 22, 2010

Pesona Pengantin Februari 2010

Semalam cik adiey belikan lg majalah Pesona Pengantin keluaran Feb 2010.. sejak last year lg cik adiey belikan majalah ni utk aku.. tp aku x de update pun dlm blog.. then kali ni rasa nak update lak citer ttg mjlh ni..

Majalah ni mmg popular di kalangan bakal pengantin.. sbb byk info berguna utk persiapan majlis pertunangan atau perkahwinan.. plus, bakal pengantin blh join pertandingan2 yg ada dlm majalah ni.. hadiah agak lumayan mcm pakej pelancongan, pakej hantaran & pakej rawatan spa sebelum bergelar raja sehari..

Jom kita terjah apa yg menarik dlm Majalah Pesona Pengantin edisi Feb 2010 ni..


16 rahsia indahkan majlis resepsi di rumah




Buat sendiri bunga telur, bunga tangan & cenderahati




Tips percutian bulan madu




Tips untuk tenang sewaktu diijabkabul




Mentua vs Menantu




Tips menjimatkan kos busana pertunangan



Pantun di ranjang malam pertama




Ini sebahagian drpd isu menarik dlm Majalah Pesona Pengantin Feb 2010.. if nak maklumat lanjut, blh la korang beli majalah ni sbb byk direktori butik andaman, fotografi, hiasan hntrn & kelengkapan majlis perkahwinan ada disediakan..

Selamat membaca!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. nak bli....tp asik x sompekk je...nan ado mase....

    ReplyDelete
  2. try cari masa terluang weekend ni k..

    ReplyDelete
  3. masa nak kawen dulu,memang tiap2 bulan beli majalah nie
    bagus.menang berguna kan?
    tapi,cepat beno habisnya.lambat sikit...melepaslah.

    ReplyDelete
  4. dariee zuris: btl tu.. mmg tips yg ada dlm mjlh ni sgt berguna..

    mmg cepat hbs.. sbb tu kena beli awal!!

    ReplyDelete
  5. akak2 wawa dulu mmg kumpul mjlh ni sblum diorng kawin dulu..... tengok entry ni macam best je kn topik2 dia....mayb wawa pun nk beli jugak =)

    ReplyDelete
  6. make sure beli cepar be4 kehabisan stock!

    kali ni byk tips yg best tau!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ