Wednesday, January 6, 2010

Kunci LoVeLyHoMe

Happy!

Excited!

Tu lah perasaan aku skrg.. aku baru balik dr BPH.. dari pkl 12.30tghr sampai 2.30ptg aku & cik uruskan hal LoVeLyHoMe.. uruskan bayaran semua & ambik kunci for LoVeLyHoMe..


Syukur Alhamdulillah sbb Allah permudahkan urusan aku & cik adiey td.. even agak lama menunggu, but aku & cik adiey tetap mampu uruskan hal tu bersama2..

Ni antara gmbr cik adiey kat BPH tadi.. tgh dok rancak berborak dgn sorang brother tu sambil tgk gmbr rumah.. masing2 leka berborak & tgk gmbr rumah tu sampai mencangkung tanpa mempedulikan org sekeliling.. hehehe..



Tadi cik adiey awal2 dh pesan, jgn happy sgt.. nnti dah la aku kena dok sorang2 sampai bulan 7.. so, dia ingatkan supaya jaga diri baik2.. hope x ada benda buruk yg terjadi.. amin..

Even dh dpt kunci, aku x sempat lg nak tgk LoVeLyHoMe sbb cik adiey kata kalau nak tgk, mesti dia pun ada sekali.. ngade!! so, if cik adiey x bz, kitaorg akn gie la tgk LoVeLyHoMe tu..

InsyaAllah hjg mggu ni akn cuci LoVeLyHoMe.. if semua dh settle barulah boleh masuk kelengkapan rumah.. aku & cik adiey masih terfikir2 samada nak cat atau x rumah tu.. sbb if dah cat, kita mesti cat balik wrna putih be4 keluar dr rumah tu nnti.. semuanya masih dlm perancangan..

Even LoVeLyHoMe tu bukan rumah sendiri, aku tetap happy.. kelengkapan rumah pun semuanya dibeli mengikut kemampuan sbb masih byk yg perlu kitaorg fikirkan lg such as our E-Day & Big Day.. kitaorg lebih mementingkan keselesaan.. sbb kehidupan slps berkahwin pun perlu difikirkan..

Aku bukanlah pakar motivasi sgt, tp aku just nak nasihatkan pd sesape yg belum berkahwin tu & pada diri aku sendiri supaya merancang kehidupan selepas berkahwin jugak.. jgn terlalu fikirkan pada Big Day sahaja sampai abaikan persiapan slps kahwin nnti.. 2,2 kena balance ok..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. wahh..da dpt kunci..beshnyerr yunk...

    btl tu..lps kawen lg pntg kn...

    ReplyDelete
  2. yup my dear..

    sama2 kita fikirkan kehidupan kita selepas berkahwin.. jdkannya lbh baik drpd kehidupan sebelum berkahwin..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ