Monday, January 25, 2010

Jeritan Kuntilanak

Salam semua..

Weekend hr tu mmg full dgn xtvt.. pg sabtu bz kemas LoVeLyHoMe.. tgh syok2 kms tu, dpt call from future family in law.. diaorg bgtau nak dtg LoVeLyHoMe.. adoi!!!!!! gabra lak aku.. bknnya x biasa jumpa but bila diaorg nak dtg LoVeLyHoMe yg aku baru ddk seminggu mmg rasa gabra lah..

Petang tu beli brg dapur since barang dapur dh agak berkurangan.. lps tu trs gie Alamanda since future family in law nak tgk wayang.. we all tgk citer Jeritan Kutilanak.. biasa2 jer citer ni.. x seram sgt plus jalan citer mcm dh selalu tgk jer.. tp panggung still penuh, maybe sbb weekend kot..




Lepas tgk citer ni trs gie KFC.. tapau apa yg patut.. then trs balik LoVeLyHoMe.. future family in law bg komen yg positif ttg LoVeLyHoMe.. syukur Alhamdulillah.. mlm tu tido lewat sbb gossip dgn future sis in law..

Pagi ahad bangun awal.. buat bfast then bfast sama2.. pkl 9 diaorg gerak blk N9.. lps ni kena ddk sorang2 balik.. adoiiiiiiii..

Tengahari ahad tu masak then lps mkn terus lelap sbb letih lorrrrrrr.. bangun ptg tu call cik adiey ajak gie jalan2 sbb aku dh tahap bosan ddk umh sorang2..

So, mmgu lps mmg mggu yg happy.. sbb parents aku dtg tido kat LoVeLyHoMe 3 mlm, then celebrate birthday cik adiey & lastly future family in law dtg bermalam kat LoVeLyHoMe.. happy!!!!!!!!!

4 comments:

  1. wahh..spend time gn future in laws plaks ekk..besh2..

    ReplyDelete
  2. yup.. sesekali dpt bermanja dgn future in law best gak..

    lg2 bila diaorg sudi tido kat LoVeLyHoMe..

    ReplyDelete
  3. bila lg nk tepek gmbr LoVeLyHoMe?

    ReplyDelete
  4. nnti zana tepek ye kak nik.. segan lor.. lgpun baru jer masuk, so xdelah byk sgt barangnya.. hehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...