Friday, January 22, 2010

Bintang Paling Popular 2009 Milik Siapa??

Berita dunia hiburan skrg ni semua dh start citer ttg Anugerah Bintang Popular (ABP) Berita Harian..

Top 5 utk semua kategori pun dh ada.. kalau dh masuk dlm top 5 ni selalunya mmg hebat2 la kan.. lps ni msti market semua artis Top 5 tu terus melonjak naik..

Agaknya thn ni Bintang Paling Popular tu milik siapalah eh?

Jom kita review pemenang ABP sejak pertandingan ni diperkenalkan


1990 - Aishah


1991 - Zainal Abidin


1992 - Eman Manan


1993 - Sofea Jane


1994 - M Nasir


1995 - Ziana Zain


1996 hingga 2001 - Siti Nurhaliza (7kali berturut-turut)


2002 - Rosyam Nor


2003 - Saiful Apek


2004 - Siti Nurhaliza


2005 hingga 2007 - Mawi (3 kali berturut-turut)


2008 - Nabil


2009 - ???????????

Korang rasa sape yg menang eh? Mungkinkah Nabil lagi?

Apapun, sama-samalah kita nntikan..

6 comments:

  1. hurmmm...N laa paling fofular...nk jgakkk tu...

    ReplyDelete
  2. kau tlg pegi vote aku kalo ko nak aku jadi bintg popular hehehe..aku nak zizan raja lawak la ..die xpernah menang awrd walhal hensem hehehe

    ReplyDelete
  3. N, if u masuk gerenti zana undi byk2.. hehe

    ReplyDelete
  4. syad, ko nak eh jd bintang popular?

    ko jd artis dulu la baru aku vote..

    ReplyDelete
  5. eldy, zana pun suka if faizal tahir menang!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...