Monday, January 4, 2010

SurVey FoR LoVeLyHoMe

Perasaan skrg sgt excited.. sejak dpt berita dpt rumah ni, perasaan aku mmg happy sesgt.. tp kdg2 pening gak sbb kiranya skrg ni kena buat triple preparation.. utk masuk umh baru, utk E-Day & Big Days..

Cuti hjg mggu mmg dihabiskan utk persiapan masuk rumah baru.. byk giler shopping complex aku & cik adiey gie survey.. utk mencari barangan elektrik.. penat ooo survey sana-sini.. pic kat handset cik adiey.. lupa nak ambik.. huhu..

Aku & cik adiey mmg minat jenama LG.. so mana2 gie pun still tgk barangan LG jer.. kata dh peminat kan.. hehehe.. mmg dh ada yg berkenan di hati.. tp xnak beli dulu.. tggu dh siap basuh rumah nnti baru leh beli..

Semalam dr pg sampai mlm survey perabot rumah.. lg la penatttttttttt.. cik adiey byk bg idea time nak beli perabot rumah ni.. tp lari dh konsep my LoVeLyHoMe tu.. mula2 nak perabot wrna putih tp bila semua kedai bgtau yg susah nak jaga perabot putih ni, terus cik adiey kata change konsep.. aku pun setuju sbb cik adiey dok pujuk2 kan..


So, setakat ni preparation utk rumah baru 50% siap.. pening gak aku skrg ni.. sbb persiapan utk tunang pun x settle lg, dh dok bz utk persiapan rumah.. tp xpe, semuanya akn aku uruskan sebaik yg mungkin.. insyaAllah..

Aku bersyukur sgt sbb dpt rumah ni be4 kahwin.. atlease aku & cik adiey ada masa nak hias rumah be4 kahwin.. setakat ni aku & cik adiey akn beli kelengkapan keperluan asas jer dulu.. ye lah,kitaorg baru nak tunang & kahwin.. so byk lg perkara nak diselesaikan jugak..

Lps ni, aku kenalah ddk rumah sorang2.. semua dok risaukan aku dok sorang2.. tp aku bgtau la yg aku dh besar, so xyah risau2 sgt.. hehehe.. berlagak btl bdk zana ni kan.. apapun, aku hope semuanya berjalan lancar..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. wahh..x saba nk tgk uma baru tuu..besh r..N ni focus kawen je pon da fenin...sal uma tggu Za dpt transfr dlu...hopefully dis yr gak..

    ReplyDelete
  2. mmg pening yunk.. tp semuanya zana buat sederhana.. kena fikir perancangan masa depan..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ