Thursday, March 31, 2011

Hari Terakhir Berkursus

Bangun pagi dengan senyuman lebar.. perasaan yg berbunga2.. lebih2 lagi bila dapat morning call dari encik suami.. wah, bahagianya!!!! (sorry entry over jiwang pulak)

Petang nanti akan jumpa encik suami setelah 3 hari berjauhan.. rindu!! sesekali berjauhan macam ni, teringat kenangan masa zaman bercinta dulu.. hihihi..


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. la baru 3 hari, kalau 3 bln ntah mcm mana la....

    ReplyDelete
  2. ALAHAI RINDU SAGT.. KENA KURSUS BERMINGGU LAGI PARAH NI KAN

    ReplyDelete
  3. sesekali berjauhan pasti menggamit kerinduan.... semoga berbahagia selalu dear...

    ReplyDelete
  4. pasti rindu bangat pada en suami kan.. tak pe ptg nie dah dapat jumpe daa

    ReplyDelete
  5. cewah... dalam hati ada tamanler tue...

    ReplyDelete
  6. ececececece...sonot la tu ari ni nak jumpa hubby yer...pape pon..slamat bgumbira lah yer ngan en hubby terchenta tu...

    ReplyDelete
  7. faiz farish, kalau 3 bulan pitam la korang dengar luahan hati aku kat blog ni.. hahahaha

    ReplyDelete
  8. etiey erywan, mmg parah kalau kursus berminggu2.. x sanggup!! huhuhu

    ReplyDelete
  9. jivebumz, mmg rindu bangat!!! hihihi..

    ReplyDelete
  10. mamlyna, taman bunga gitu.. hihihi

    ReplyDelete
  11. intan morsalin, thank u so much.. mesti lah seronok.. hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ