Thursday, May 17, 2012

Anak Buah Perempuan - Teruja Lebih!



 Seronoknya bila memangku si kecil.. bertambah seronok bila dapat cium bau si kecil tu.. masa tengok anak buah baru ni, berat sungguh hati nak balik Putrajaya.. rasa nak stay kat kampung jer.. hari2 boleh cium si kecil tu.. over kan mak cik sorang ni?? hihihi




Perasaan teruja sangat bila dapat anak buah perempuan.. sebab dah lama sangat berharap nak dapat anak buah perempuan kan..




Perangai Alya jauh beza dengan abang dia, Aqil.. 

- Aqil x suka panas, Alya pulak x suka sejuk.. 
- Aqil x suka tido bergelap, Alya pulak suka tido bergelap.. 
- Aqil senang tido dengan keadaan sunyi, Alya pulak senang tido dengan keadaan bising..

Walaupun perangai lain2, tapi Aqil tetap pandai jaga Alya.. sejak dapat adik, terus dia stop menyusu.. terus dia pandai buat macam2 perkara sendiri.. perubahan yang positif! good job Aqil!!

Nota Cinta: Masa tengok Alya tu, ramai tetamu yang tanya bila aku pulak nak dapat anak sendiri? aku just senyum sebab x nak rosakkan mood yang sedang bergembira dapat anak buah baru.. hanya aku mintak diaorang tolong doakan untuk aku jer.. :)


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. comelnya bby alya.

    insyaAllah, sampai turn awk nanti :)

    ReplyDelete
  2. seronokkan dptt anak buah.. Queen pun baru dpt anak buah.. kembar sepasang lagi tau.. seronok sgt rasanya.. walau apa pun InsyaAllah akan ada rezeki untuk kita.

    ReplyDelete
  3. bau beby mmg sedap..ish rindu lak bau sopea..;)

    hope turn zana lepas nie..amin =)

    ReplyDelete
  4. insyaallah baby zana coming soon...

    ReplyDelete
  5. comel n bam bam la Alya..tahniah dah dpt anak buah lagi...
    hope pas ni rezeki Zana pula...saya faham..saya takkan tanye...InsyaAllah Zana
    doa n usaha lagi..jgn putus asa tau!

    ReplyDelete
  6. Aslkm...
    he3 sori kite terjah awk kat cafe td...=)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ