Friday, May 4, 2012

Cerita kosong di hari Jumaat....



Lambat update blog hari ni.. selalunya dah siap2 buat schedule entry.. tapi malam tadi x sempat nak update entry baru..  kebelakangan ni, aku asyik rasa mengantuk jer.. pukul 9 malam dah rasa mengantuk sesangat.. so sekarang ni memang tido awal.. hari2 mintak maaf berkali2 dengan encik adiey sebab aku asyik tido awal.. kesian dia tengok tv sorang2.. hihihihi..

Petang ni nak balik kampung.. nak jumpa anak buah baru.. x sabar sangat2.. cium baby yang baru lahir tersangatlah nikmatnya kan.. perasaan yang cukup indah.. tengok jer muka baby rasa hilang segala penat lelah.. 

Sejak dapat anak buah perempuan yang ke 3 ni, anak buah perempuan yang sulung dah mula merajuk.. katanya kasih sayang aku dah lebih pada baby Alya.. hihihi.. bagi aku sama jer kasih sayang tu, cuma bila dah lama mengidam nak dapat anak buah perempuan, so bila dapat memang teruja lebih.. lagipun, anak buah perempuan aku yang sulung dah masuk 15 tahun, nak gomol2 pun dah x syok.. hahahaha.. sekarang ni anak buah sulung tu dah jadi teman gaduh jer.. huhuhu

So sorry pada blog kesayangan kerana tuan kamu seakan2 meminggirkan kamu sejak kebelakangan ni.. terlalu banyak masa dihabiskan bersama keluarga tersayang.. lebih2 lagi, x lama lagi nak berjauhan sebentar dengan encik adiey.. so masa untuk blog pun makin berkurangan.. 

Selamat bercuti semua!!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. selamat bercuti utk zana gak.. bye2

    ReplyDelete
  2. zana, bila nak datim ni..?? hhihi

    ReplyDelete
  3. cop!Zana nak betulkan perkataan memingkirkan tu takde dlm kamus tau, meminggirkan sebtolnye, sori, jadi cikgu eMMe jap! hahahaa...

    tapi betol tau zana, anak buah belah mr HuB pun jeles bile tau mak uda dia ni pregnant...
    dowang kecil lagi, dlm 3-4 tahun, tapi bijak bercakap... 'nant mak uda dah ada baby..' sedih gak dengar, coz dowang rapat dgn Me kan...

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti zana..dan jgn lupa gomol2 baby utk js jugak ye...hehe

    ReplyDelete
  5. Cium peluk tuk ida sekali yer... =)

    ReplyDelete
  6. zana, slalunya org yg mengantuk awal ni ada berita baik tau. cuba cek ;)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ