Tuesday, May 15, 2012

Gathering Bersama Rakan Blogger



Gathering bersama rakan blogger.. kisah penuh akan diupdate kemudian kerana tuan blog sedang menumpukan perhatian pada kerja2 di atas meja sebelum menghadapi minggu yang super duper sibuk + sedih + mencabar minggu hadapan... serius takut nak melalui hari2 di minggu hadapan.. semoga hati ini terus kuat!! chaiyok2 zana!!!
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

16 comments:

  1. jelesnya...ni kt food court presint 9 ke..

    ReplyDelete
  2. zana, nape tak ajak saya..tringin nak jumpe u all...

    ReplyDelete
  3. salam zana..Emmm.katie xkenal sapa pon.Kenal zana jer..hikhik

    ReplyDelete
  4. wah bukan main seronok gathering ye..ari tue tak ambil gambar pun nak cepat sangat..lari waktu OT..hahaha

    ReplyDelete
  5. syoknya
    next time ajak anum

    ReplyDelete
  6. ai kenai u sorang jer :p
    nice blh gathering gini khen

    ReplyDelete
  7. Uols tak kenal ai ke? Sampai hati.. hahahahhaha.. Best gathering kan zana.. =)

    ReplyDelete
  8. bestnya..selalu jumpa mcm ne..bila lah boleh join ne..

    ReplyDelete
  9. cntik, nice blog..

    http://macammacamcite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. bestnyaa....nak jumpa gak......tp malu....adesss

    ReplyDelete
  11. wahh bestnye... nanak join gak.. tapi jauh hu3

    ReplyDelete
  12. zana blogger paling kecik dalam gambar tu hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ