Thursday, May 31, 2012

Hadiah Chocolate Dari Officemate

2 hari berturut-turut aku dapat hadiah coklat.. suka!!


Hari Selasa dapat chocolate dari Japan.. officer yang pergi persidangan kat luar negara yang bagi.. katanya transit kat Japan, so belilah chocolate dari Japan..  dapat Selasa tapi sampai hari ni belum rasa lagi.. sebab sejak Selasa aku puasa, malam jer lepas buka dah lupa nak makan.. kalau aku puasa sampai encik adiey balik, jawabnya memang coklat ni aku makan dengan encik adiey la nanti.. hahaha.. dasar pelupa!



Semalam dapat chocolate Kinder Bueno.. officemate yang menjadi teman gaduh setiap hari yang bagi chocolate ni..  ni pun x makan lagi.. TQ yer encik teman gaduh! ni antara chocolate yang aku memang selalu beli.. yummy2!!! 

Ni mesti ada yang kata, "eleh, dapat coklat murah pun nak kecoh2..".. ni aku nak jawab, "hello, x kisah la murah ke mahal.. yg pntg orang tu ikhas bagi kat kita.. tangan yang menghulur tu lebih baik drpd tangan yg menerima.. jadi beruntunglah orang yg sudi memberi tu, bersedekah tu adalah antara amalan yg patut kita amalkan tanda kita sentiasa bersyukur.. kita yg menerima ni pun beruntung jugak sebab masih ada yg ingat kat kita.."

*Makin pelik sebab sekarang ni asyik la orang kata, kecoh la budak boolat tu.. semua nak update.. semua nak cerita.. saya x paksa kamu baca yer.. saya cerita ni pun suka2.. x perlu la nak susah2 hati kenapa semua benda saya nak cerita.. sebab yg ceritanya saya.. hihihi..*



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. sedapnya coklat..kak ita 1 family pengemar coklat...sedapnya...

    ReplyDelete
  2. Wah bertambah comel la k.zana lpas ni..hahaha..

    **sibuk jah yg mgata tuh.. Suka ati la kan.. Janji ade org nak bca... Syuhhh...halau dia jejauh..hahhha

    ReplyDelete
  3. mcm cedap je chocolate atas skali tu.. nak ckit leh..?

    ReplyDelete
  4. wuaaa jelesnyer ! teringt elaun coklat untuk bulan ni blom dpt lg..sob sob..

    ReplyDelete
  5. favourite nana choc ni..kalau tak pikir minggu depan nak kena buat glucose test, sekarang jugak beli ;p

    ReplyDelete
  6. sedapnya...dah la memang tengah nak makan coklat..tp kat fakulti ni takde pulak yang menjual..T_T

    ReplyDelete
  7. sedapnya....biarlah orang nak kata ape...janji kita happy...hik..hik...

    ReplyDelete
  8. bestnye choc tu...nk sikit..hihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ