Wednesday, May 30, 2012

Kerja Awak, Saya Ingatkan.. Kalau Saya Tak Ada?


Saya stresssssssssssssss....

Kalau dah memang benda tu awak kena buat hari2, so pandai2lah buat yer.. tapi saya masih baik hati.. hari2 ingatkan awak supaya hantar keje awak kat saya.. nanti senang saya nak hantar kat HQ.. tapi, kalau dah hari2 saya ingatkan, tapi awak masih jugak buat2 lupa hantar keje tu dan kalau hantar pun dah lewat sangat, salah saya jugak ke??

Saya pergi exam, kursus atau cuti rehat.. jadi memang saya x masuk office.. walaupun internet kat rumah ada, tapi kalau tengah bercuti maka memang x dapat la nak ingatkan awak tentang keje awak tu.. tapi, pandai2lah awak hantar kat saya keje tu.. bila awak dah hantar, soal sama ada saya hantar ke HQ atau tak dah jadi masalah saya.. bukan masalah awak.. x kanlah bila saya x masuk office, saya nak kena ingatkan awak jugak?? baik saya x payah cuti! x payah pergi kursus! x payah pergi exam!

Hari2 nak kena layan bak puteri & putera raja.. tapi saya x kisah.. sebab saya ingatkan awak tentang keje tu pun demi nak jaga imej Bahagian.. lagipun dah jadi keje saya untuk hantar keje awak ke HQ.. walaupun keje mengingatkan tu x termasuk pun dalam keje saya, saya tetap buat.. sebabnya kalau x ingatkan, memang lagilah awak x buat kan? so janganlah terlalu manja sampaikan masa yang saya x ada kat office pun berharap saya akan ingatkan.. kalau gitu, susahlah kan.. tolak ansur cikit boleh kan? 

*awak tu bukan seorang.. tapi beberapa orang.. walaupun diaorang x baca entry ni, tapi tetap nak luah jugak..*

*adat junior officer.. adat bekerja.. jadi terimalah dengan redha.. tapi kesian sebab blog menjadi mangsa..*



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. banyak bersabar dengan ragam manusia...

    ReplyDelete
  2. Sabar lah zana ye.. BE pun sama mcm zana gak.. mmg tak reti2 nak wat sendiri..ingatkan sendiri..asyik kiteeeee je..

    ReplyDelete
  3. Bila dapat luahkan rasa lega ye Zana...
    Kena banyak sabar...

    ReplyDelete
  4. manusia jenis tu skali ketuk skali buat..susah la camni

    ReplyDelete
  5. Errr.... ada HQ kah? Igtkan uols dah HQ.. hiksss :>

    Jgn mare2.. senyum sket meh... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekda, zana kan under Jabatan Peguam Negara.. kiranya dihantar oleh JPN ke MOF.. so mmg apa2 kena report kat JPN..

      dah senyum lebar bila kekda komen ni..

      Delete
  6. sot ba ro Zana.....sy pernah stress hari2 kat tmpat keje pon pernah luahkan kat blog terus bertambah stress, guano?? tskk...so skrg kene tambah lg tingkat sot ba ro ni..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ