Thursday, May 10, 2012

Persiapan demi persiapan....



Rindu nak celoteh panjang kat sini.. waktu kerja memang x sempat sebab banyak keje.. sejak semalam sampai esok ada kursus.. nasib baik penceramah best!! asyik gelak jer..

Bila balik kerja, semangat nak update blog & blogwalking.. tapi banyak urusan untuk bantu encik adiey sebelum dia berangkat jauh hujung bulan nanti.. sebagai isteri, memang banyak bantuan moral, fizikal & mental perlu aku lakukan demi memastikan encik adiey dapat pergi dengan tenang & sempurna.. insyaAllah.. 

InsyaAllah hujung minggu nanti aku akan cuba jenguk blog korang yer.. take care guys!


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. Zana, adiey nak g mana ni.. Saspen tau!

    ReplyDelete
  2. didoakan semoga urusan zana berjln dgn lancar..

    ReplyDelete
  3. Takpee..klu rase sunyi2 kita jumpa kat blog ye.. :)

    ReplyDelete
  4. encik adiey nak gi mana tu?? mcm jauh je bunyinya

    ReplyDelete
  5. Kuatkn smgt mase packing2 Zana...

    ReplyDelete
  6. takpa..sekap aje tu...kalu rindu call lah...

    ReplyDelete
  7. kuatkan semangat yer.. jgn sedih2 en.adiey nak g jauh tu.. ada hikmahnya :)

    ReplyDelete
  8. laki jijah nak posting sabah dah isnin ni..sobsobsob makin jauh la gamaknya...

    ReplyDelete
  9. semoga semuanya berjalan lancar yaw

    ReplyDelete
  10. harap semuanya berjln dgn lancar :)

    ReplyDelete
  11. good luck dengan semuanya....InsyaAllah semuanya akan berjalan lancar

    P/s : kalau ada masa, minta bantuan untuk undi saya http://bit.ly/I5h6R

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ