Monday, May 21, 2012

Gara2 5S.. Blog menjadi mangsa...

Musim 5S dah tiba!! jadi haruslah letak gambar baru kat sudut 5S kan.. suka dengan gambar baru ni sebab lebih ceria.. muka kena ceria walaupun keje 5S tu langsung x menceriakan hidup aku.. hihihi..


Sebab 5S ni lah aku dah x ada banyak masa dengan blog.. huhuhu.. serius rasa kesian kat blog ni.. bulan ni entry kosong jer aku dapat sajikan.. lagi teruk bila x update setiap hari..

Hope bulan 6 ni dapat update blog dengan rancaknya.. nak kembali aktif dalam dunia blogging.. *jgn tinggal angan2 jer sudah la yer puan zana.. huhuhu..

Nota Cinta: menghitung hari sebelum Jumaat..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. yang, baru monday dah nak tunggu jumaat ye..hehe same la kite ;p

    ReplyDelete
  2. Xpe, jgn pikir2 sgt blog ni.... Hihihi.. Ttap ade dtg bkunjung blog comei nih :p

    ReplyDelete
  3. harus lah zana..kat opis kak ita bahagian pentadbiran aje yg buat 5s ne..kita org selamat lagi...banyak fail

    ReplyDelete
  4. wau...semuanya ceria dan gembira!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ