Wednesday, May 30, 2012

Cadar Baru Untuk Mood Pengantin Baru

Happy bila dah beli set cadar & comforter baru untuk sambut suami balik..

Kenapa beli cadar baru  pun nak kecoh2 dalam blog?? suka hati sayalah.. ini blog saya.. itu cadar saya.. hihihihi.. *tetiba perasaan sekarang ni macam nak menuju ke malam pertama lak.. hahahahaha.. gelak jahat!! *
 

Gambar masa bertunang.. motif letak gambar ni? sebab ada nampak sipi2 gambar katil & cadar masa bertunang.. hihihi

Siapa yang suka tukar2 cadar? sila angkat tangan?? kenapa perlu tukar cadar selalu?? sebab cadar yang baru & bersih dapat membantu untuk tidur yang lebih baik.. saya x adalah selalu beli set cadar & comforter baru.. 3 bulan sekali baru beli.. tu pun tunggu sale.. hihihi.. tapi mesti tukar cadar tiap2 minggu.. walaupun mak saya selalu cakap, "x kisah cadar baru ke x, asal baring jer ko dah lelap..".. hihihi.. 
 
Ye, saya & adik beradik semuanya adalah antara orang yang paling senang untuk tido.. x de bantal pun x kisah.. x de tilam empuk pun x kisah..kalau dah mengantuk, atas lantai pun boleh.. beralas tangan pun x kisah.. 
 
Tapi bila kami adik beradik senang tido, anak buah saya semuanya susah nak tido.. kena paksa baru nak tido.. adakah sebab mama diaorang asyik senang tido masa mengandungkan diaorang sampai bila diaorang lahir terus jadi susah tido?? 
 
Sekian cerita cadar dan tido dari saya.. *terasa sangat sopan pulak guna kata ganti nama "saya".. hihihi..
 
*cadar adalah bahasa pasar.. nama glamour adalah bedsheet.. hihihi..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. wowww...zana bertunang cam kawen yer..siap ngan crown seme... :))

    ReplyDelete
  2. rajinnya zana tukar cadar. sy ikut mood. kekadang sebulan sekali je. hihihi.

    zana ni romantik tau. ada je idea utk menghangatkan kasih sayang. hihihi.

    ReplyDelete
  3. bila cadar baru nak tidoq pun semangat hehe..

    terasa bersih...:P

    ReplyDelete
  4. suka tukar gak... tapi kalu yg baru nie kalu hari2 speacial jer baru pakai.. cam nak raya ke... tahun baru ke... hu2... kalu tak tukar yg lama2 pakai basuh tukar camtue je...

    wah mood honeymoon nie

    ReplyDelete
  5. mak fadh kate, tukar cadar tiap minggu ni tips untuk memastikan hubungan suami isteri sentiasa intim gitewwww...huhu

    ReplyDelete
  6. samalah dgn kite yow..
    kekadang bkn seminggu sekali tukar..seminggu 2 or 3 kali tukar..hahahaha...

    ReplyDelete
  7. kalau rajin 2 minggu skali tukar.. kalau malas sebulan skali je la gamaknya.. dan saya mmg suka beli cadar!!

    ReplyDelete
  8. js pun suka beli cadar tak tau kenapa...haha

    ReplyDelete
  9. huhuhu wah romantiknya akak zana ni.. jijah basuh tukar je... baru kawen kot.. nak2 duk gan makayah lagi.. hubby bukan ada di sisi pon..huhuhu

    ReplyDelete
  10. noora pun suka tukar2 cadar..tapi xlah beli selalu..hehehe..

    ReplyDelete
  11. lama tak beli cadar + comforter skali! rase cam tak muat almarila, hhahahaa! time kawen mmg byk dpt hadiah cadar tau... nnt la mesti nak beli gak comforter kan... tunggu sale erk Zana, kat JUSCO mcm2 ade..ari tu gi ade Sales tapi tu la, potong 70% pun beratus gak, hahahha...

    ReplyDelete
  12. kte tukar selalunya sebulan skali..tp klau mcm dh kotor or iman ada tumpahkan susu ke ape 2mggu skali..tgk keadaan..kte suke cadar yg bunga²..hihi..

    ReplyDelete
  13. hubby yg tukarkan..tilam berat biasa 2 minggu sekali...atau seminggu sekali....

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ