Wednesday, February 16, 2011

HaDiaH PerFuMe UnTuK FoLLoWeR


Alhamdulillah, aku dapat sms dari Nadia bagitau yang dia dah terima hadiah sempena menjadi follower yang ke 100 untuk blog ni..

Ingat tak entry pasal follower ke 100 hari tu? so kali ni aku akan bagitau hadiah apa yang bagi untuk nadia tu yer..


Aku pilih perfume jenama Celebre dari Avon.. sebab bau perfume ni sangat sweet.. perfume ni jugak antara perfume yang paling laris kat Avon..

Aku suka pakai perfume ni waktu malam.. sebab dapat tido dengan tenang bila bau perfume ni.. memang sangat lembut bau perfume ni..

Happy bila dapat tau yang nadia suka bau perfume tu.. risau jugak dia tak suka bau perfume tu.. sebab lain orang lain citarasanya kan..

Nadia ni pandai buat watermark & header yang cantik2 tau.. terus malu lak tengok header aku yang sebijik2 ambik jer dari web.. hihihi..

Aku banyak kali baca tutorial yang dia buat, tapi cuba separuh jalan jer.. sebabnya aku memang tak pandai.. macam mana nak ada header & watermark sendiri yang cantik kalau buat separuh jalan??? hihihihi..

Sape2 yang berminat, boleh la contact nadia ni.. mesti puas hati sebab watermark nadia memang sangat2 menarik & unik..

Nadia yang baik hati ni ada buat special entry tentang hadiah ni.. so sweet.. thanks nadia.. really appreciate it..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. aku pun nak purfume gak.. aku suka polo n ck... kasikla aku sebagai adiah. hehehehe. tetibe

    ReplyDelete
  2. suka kamu buat contest ye...rina pun mcm terpikir nak buat contest tp mcm ada ke yg nak join...hehehe

    ReplyDelete
  3. zana, nak perfume celebre tu jugak ;p

    ReplyDelete
  4. faiz farish, ko nak gak eh?? nnti aku belikan ko perfume jenama "bunga tahi ayam".. nak?? hihihi..

    ReplyDelete
  5. errina, sesekali jer.. mesti ada yg nak join sbb semua org suka dapat hadiah free kan..

    ReplyDelete
  6. dd, kalau nak jugak, kena tunggu zana buat GA lg ke, birthday dd ke.. ok? hihihi

    ReplyDelete
  7. thanks dear....sangat menghargai... and thanks juga banyak bagi semangat pd nadia tau

    ReplyDelete
  8. nadia, ur welcome dear.. take care..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ