Wednesday, March 16, 2011

Aku tau ko tengah baca entry aku

Aku tau ko tengah baca entry aku ni.. aku tau setiap hari ko jenguk blog aku.. jenguk blog ni semata2 nak tau perkembangan diri aku supaya senang ko nak cari point untuk burukkan aku..

Aku tau ko tengah baca entry ni.. kalau boleh setiap minit ko nak masuk blog ni kan.. kalau ada cerita tentang aku & encik suami, panassssssss jer hati ko kan.. mana x nya, ko cemburu dengan kebaikan, keromantikan, ke
machoan, kecaringan encik suami aku kan?? maklumlah, ko x cukup mendapat kasih sayang seperti aku kan..

Aku tau ko tengah baca entry ni.. agaknya ko mesti selalu panassssss & rasa nak menangis kan setiap kali keluar cerita tentang betapa mesranya hubungan aku dengan encik suami & hubungan aku dengan orang sekeliling aku.. setiap kali baca entry2 aku, agaknya mesti ko rasa panasssssss & sentap jer kan..

Aku tau ko tengah baca entry ni.. agaknya ko makin panassssss dengan aku sebab ko rasa kedudukan ko macam dicabar2 kan?? aku bukan jenis yg suka menyusahkan orang lain.. kalau aku ada, aku buat cara ada.. kalau x ada, buat cara x ada..


Aku tau ko tengah baca entry ni.. mungkin lepas entry ni keluar, agaknya setiap saat la ko nak masuk blog ni untuk tengok apa yg aku update kan.. tapi aku x kisah la.. sebab tu tandanya aku ni diberi perhatian oleh ko.. sebab aku pun memang x kan beri perhatian kat ko kan.. so bila ko bagi perhatian kat aku macam ni, bangga la kejap aku ni kan..


Aku tau ko tengah baca entry ni.. sebab ko rasa melalui cerita2 dalam blog ni akan bagi ko peluang untuk dapatkan lebih dari apa yg aku dapat kan.. tapi, aku x kisah pun.. sebab tu semua rezeki masing2 kan.. percayalah dengan ketentuan, rezeki & takdir Allah.. bukannya hasad dengki dengan kebahagiaan orang lain..

p/s: first time buat entry macam ni.. entry ni hanya "orang" tu seorang.. maaf pada yg x berkenaan..


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

26 comments:

  1. lal pulak.. sabar yer.. akak pon same gak ade org dengki tapi akak wat tak tau jer.. lantak pilah kat dia nak baca hari2 pon.. dia dapat dosa kita dapat pahala hihi

    ReplyDelete
  2. yer...kt blog i pon ader gak stalker mcm nih...takper...u teruskn menulis...biakan org itu terus sakit ht dgn entry2 kasih syg u tuh...huhu

    ReplyDelete
  3. sabar kak syg...manusia klu dah ade PHD ni susah gk kn...pe pun senyum selalu akak comel.... :)

    ReplyDelete
  4. wah..misteri...siapa diaaaaaa....ada org iri hati dgn zana ke

    ReplyDelete
  5. kita takde pun nak musuh dgn sape2 kan. tapi kenapa ada je yang tak puas hati. teruksss la orang macam tuhh. pikir diri senndiri jeee

    ReplyDelete
  6. ..Salam pekenalan.. (^__^)~

    ish...ish...ish...
    macam tu punye orang pun ade ke..

    ReplyDelete
  7. zaza, biarlah rahsia.. hihihi

    ReplyDelete
  8. jivebumz, akk pun pernah alami benda ni eh.. zana xfaham la dgn diaorang ni.. suka ganggu kebahagiaan org lain..

    ReplyDelete
  9. broe_ayla, u pun terkena gak eh? i akan tetap menulis sbb org tu mmg x patut dilayan.. buat sakit hati jer..

    ReplyDelete
  10. afikah aziz, thanks my dear ika.. akk mmg akn senyum selalu.. pasal org ada PHD tu akk malas nak fikir sgt.. cuma pelik nape dia suka sgt ganggu hidup akk & husband akk..

    ReplyDelete
  11. eka, adalah orang tu eka.. orang tu sibuk2 jer nak tau semua hal zana..

    ReplyDelete
  12. cik marry, betul tu.. sedaya upaya kita xnak sakitkan hati org lain.. ada jer yg iri hati bila tgk zana bahagia lebih cikit..

    ReplyDelete
  13. hayatunfadzila, salam perkenanalan..

    org mcm ni mmg wujud.. sntsa x puas hati dgn org lain.. ada jer x kena di mata dia..

    ReplyDelete
  14. faiz, adalah org tu.. xpernah boleh duduk diam.. ada jer yg dia nak buat utk hancurkan kebahagiaan aku..

    ReplyDelete
  15. waahhh terkejut sgt baca entry zana ni.....

    speechless kejap heheee

    tabahkan hati ye zanaaa, jgn smpi xleh konsentret keje lak tau ;)

    ReplyDelete
  16. sabar ye zana.. org2 spesis macam ni dia mmg takkan puas...mesti ada hi8kmahnya kan..:)

    ReplyDelete
  17. ni "orang tu" ke?
    gilo saiko eh..
    awak sabar byk2 ye..

    ReplyDelete
  18. dd, jangan terkejut... nnti baby pun terkejut sekali.. xmo terkejut2 ok.. ampun sbb buat dd terkejut.. zana akn cuba bersabar selagi termampu..

    ReplyDelete
  19. nape nie dear?sbr jela..org dengki ngn kte nie mmg merata2 ada..~

    ReplyDelete
  20. cubaan, zana mmg xfaham nape dia tu x pernah tenang bila zana bahagia la kak ana.. thanks utk nasihat tu yer kak..

    ReplyDelete
  21. lagak pendita, orang itu mmg saiko yg x beradab.. sabar memang sabar tapi ada jugak la hadnya kan..

    ReplyDelete
  22. hunny B, thanks sbb ambik berat dear.. hope kita semua dijauhkan dr perasaan hasad dengki tu kan..

    ReplyDelete
  23. KB pun ada gak stalker macam ni..suka baca blog org pastu sebar fitnah...huhu..takpa buat dekk jer..

    yang dapat pahala kita kan..hehehe..

    btw, tak minat pakai PB ke? free trial, free consultation, cash or installment. sekarang ni tgh ada offer..

    ajakla kawan2 untuk tgk demo..:)

    ReplyDelete
  24. KB, xfaham betul dgn mentaliti stalker ni.. apa lah yg diaorang dapat drpd memburukkan org lain..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ